SPORTURI  »  TENIS  »  WINNERS CUP

Gabriela Ruse câștigă Winners Cup! A învins-o în două seturi pe Irina Begu în primul turneu de tenis din România

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2020 12:25 / Actualizat duminica, 05 iulie 2020 13:48

Gabriela Ruse (22 de ani, 176 WTA) a învins-o pe Irina Begu (29 de ani, 81 WTA), scor 6-4, 6-3, în finala turneului Winners Cup, prima competiție de tenis din România de la reluarea evenimentelor sportive. 

Irina Begu și Gabirela Ruse s-au duelat în finala primul turneu de tenis desfășurat în România după pandemia de COVID-19. Ruse a început mai bine finala competiției cu premii totale de 30.000 de euro, desfășurată la Cluj.

Ruse a avut 4-0 în primul set, dar Begu nu a renunțat la luptă și a recuperat două break-uri. La 5-4 pentru Ruse, Gabriela a forțat și a făcut încă un break, decisiv pentru a câștiga setul. 

Partea a doua a fost mai echilibrată. Cele două jucătoare au mers cap la cap până la 3-3, moment în care Ruse a forțat și a luat trei game-uri la rând, câștigând finala.

10.000 de dolaria primit Gabriela Ruse, care a fost premiată de Halep

Ruse va juca de la ora 16:30 într-un meci demonstrativ alături de Simona Halep, Horia Tecău și Marius Copil.

Citește mai multe știri din tenis: 

Simona Halep, primele imagini de la Cluj + de la ce oră joacă la Winners Open

Anunț important despre Roland Garros » Ce decizie au luat organizatorii pentru turneul din toamnă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează