SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Irina Begu și Simona Halep sunt gata de meciul de la Roland Garros! Ce spun despre duelul 100% românesc: „Mental este dificil”

Irina Begu și Simona Halep la
finalul partidei de la Praga //
FOTO Jimmie48 Photography +7   FOTO
Irina Begu și Simona Halep la finalul partidei de la Praga // FOTO Jimmie48 Photography

Articol de - Publicat luni, 28 septembrie 2020 08:09 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 09:44

Simona Halep (2 WTA, 29 de ani și Irina Begu (72 WTA, 30 de ani) vor juca miercuri, în turul II la Roland Garros, iar Begu a prefațat duelul românesc de la Paris.

După victoria cu Jil Teichmann, 6-4, 4-6, 6-3, Irina Begu la vorbit la conferința de presă despre cum va fi să joace împotriva Simonei Halep și despre cum percepe ediția din 2020 a turneului de la Roland Garros.

„Suntem aceeași generație, am jucat de foarte multe ori, nici nu mai știu, îmi aduc aminte de selecții, îmi aduc aminte când am jucat chiar în Mamaia, cred că o finală, un turneu ITF, la clubul Idu. Au fost multe meciuri, am amintiri frumoase”, a declarat Irina Begu în cadrul unei videoconferințe.

„Mental este dificil să joci cu cineva din aceeași țară, dar atunci când intru pe teren totul se schimbă. Cu Irina e mai dificil pentru că suntem prietene, este o persoană deosebită. Sper să facem un meci frumos, ca de fiecare dată", a spus Simona Halep pentru Eurosport.

Va fi prima întâlnire la un turneu de Grand Slam între Halep și Begu, după ce în trecut s-au mai văzut pe teren de șapte ori, iar fostul lider mondial s-a impus de fiecare dată. Cea mai recentă a fost pe zgura de la Praga, când Halep a învins cu 7-6 (3), 6-3 în semifinale.

 Pare un turneu diferit față de cel pe care eram obișnuită să-l joc aici, la Roland Garros, însă acestea sunt condițiile, trebuie să ne adaptăm și încercăm să mergem mai departe. Am avut un meci greu în primul tur, Teichmann e o jucătoare dificilă, de zgură. Cred că a fost un tenis foarte bun, un nivel ridicat și mă bucur că am reușit să câștig
– Irina Begu

VIDEO Rezumatul meciului Simona Halep - Sara Sorribes Tormo

Citește mai multe știri de la Roland Garros: 

Roland Garros. Un nume imens al tenisului, impresionat de Simona Halep: „Cred că va fi foarte greu de bătut”

Prima zi la Roland Garros 2020, primul scandal! Victoria Azarenka a plecat de pe teren: „Voi glumiți, nu? Ce facem aici?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  28 Septembrie 2020, 16:06

Hai Begu știu ca poți!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează