SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Joacă sau nu Simona Halep la US Open? Clarificări de ultim moment: „Încă nu poate fi scoasă din calcule”

Simona Halep. foto: Reuters
Simona Halep. foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2020 21:18 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 21:48

Joacă sau nu Simona Halep la US Open? E întrebarea momentului în rândul fanilor locului doi mondial, chiar în ziua în care s-a făcut anunțul că turneul de la Flushing Meadows se va desfășura fără spectatori.

Inițial, jucătoarea română lăsase de înțeles că nu se va deplasa la New York, preferând să se concentreze pe turneele care se vor disputa în Europa.

Spre seară, jurnalistul Ben Rothenberg a publicat pe contul său de Twitter o informație de ultim moment, venită chiar dinspre echipa Simonei Halep. „Încă nu poate fi scoasă din calcule din moment ce înscrierile la turneu nici n-au început. Dar, în cazul în care condițiile rămân cele stabilite pe hârtie, așa cum a spus Simo, e foarte puțin probabil să joace”.

„Suntem în mijlocul unei pandemii globale, există riscuri când vine vorba despre călătorit la care se adăugă o posibilă carantină și toate schimbările din jurul turneului, toate acestea mă fac să mă gândesc bine”, spusese Simona Halep, chestionată cu privire la participarea la US Open. 

31 auguste data la care ar urma să înceapă US Open

Condiții speciale la US Open

Stacey Allaster, fost președinte al WTA, numită recent director al US Open, a prezentat condițiile în care s-ar putea ține turneul, cu călătorii în zboruri charter, controale medicale pentru COVID-19, prezența unui singur însoțitor pentru fiecare jucător și ca întreaga familie a tenisului să se cazeze în același hotel, noul TWA, situat aproape de aeroportul JFK. 

De asemenea, federația americană (USTA) propune o variantă fără tablou de calificări, iar cel principal de dublu să fie redus de la 64 la 24 de perechi

Citește și alte știri despre tenis: 

Veste importantă din SUA! Ce se întâmplă cu US Open, turneul la care Simona Halep e gata să renunțe

Simona Halep, decizie majoră: sare peste US Open! Anunț oficial despre restartul tenisului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
valiza.epo
valiza.epo  •  17 Iunie 2020, 05:53
Postat de dubluv pe 17 Iunie 2020, 05:49

nu o sa ceara de la tine nimic, stai linistit

Stai linistit. Nu i-as da nici un pahar cu apa! Nu ma intereseaza prostii. Ca tine...

dubluv
dubluv  •  17 Iunie 2020, 05:49
Postat de valiza.epo pe 17 Iunie 2020, 04:38

In contractele cu sponsorii e trecut la ce turnee este obligata sa participe! Nu ea decide. Daca nu respecta contractele o costa enorm.

nu o sa ceara de la tine nimic, stai linistit

valiza.epo
valiza.epo  •  17 Iunie 2020, 04:38

In contractele cu sponsorii e trecut la ce turnee este obligata sa participe! Nu ea decide. Daca nu respecta contractele o costa enorm.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează