SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Mihaela Buzărnescu a condus 6-2, 5-2, dar a ratat calificarea pe tabloul principal de la Australian Open! Ce s-a întâmplat

Mihaela Buzărnescu (32 de ani, 137 WTA) a ratat ieri accederea pe tabloul principal de la Australian Open, după ce a fost învinsă în ultimul tur al calificărilor la Dubai de către americanca Whitney Osuigwe (18 ani, 161 WTA), scor 6-2, 6-7 (1), 2-6.
Mihaela Buzărnescu (32 de ani, 137 WTA) a ratat ieri accederea pe tabloul principal de la Australian Open, după ce a fost învinsă în ultimul tur al calificărilor la Dubai de către americanca Whitney Osuigwe (18 ani, 161 WTA), scor 6-2, 6-7 (1), 2-6.

Articol de - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 17:11 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 17:56

Mihaela Buzărnescu (32 de ani, 137 WTA) a ratat ieri accederea pe tabloul principal de la Australian Open, după ce a fost învinsă în ultimul tur al calificărilor la Dubai de către americanca Whitney Osuigwe (18 ani, 161 WTA), scor 6-2, 6-7 (1), 2-6.

  • România le are pe tabloul principal al primului turneu de Mare Șlem al anului, care debutează pe 8 februarie, pe Simona Halep, Patricia Țig, Irina Begu, Sorana Cîrstea și Ana Bogdan. 

Românca în vârstă de 32 de ani a fost aproape de calificarea pe grila principală a primului turneu de Mare Șlem al anului. Buzărnescu, 137 WTA, a condus în partida cu puștoaica din SUA Whitney Osuigwe, 18 ani și 161 WTA, cu 6-2 și 5-2, având de două ori avantajul serviciului pentru a închide meciul. 

Mihaela Buzărnescu a clacat în calificările Australian Open

Însă tot ce făcuse bun până în acel moment s-a destrămat și jocul său a mers din rău în mai rău, permițându-i adversarei să revină în partidă. Câștigătoare la Roland Garros în 2017 în turneul junioarelor, Osuigwe a dus setul în tie-break, pe care l-a câștigat, împingând astfel partida în decisiv.

Mihaela Buzărnescu nu a mai găsit deloc ritmul din primul set, și-a exprimat de mai multe ori vocal frustrarea, înclinându-se după 2 ore și 14 minute cu 6-2, 6-7 (1), 2-6.

Calificările Australian Open, disputate la Dubai

Din cauza situației la nivel mondial, partidele feminine din faza preliminară a Australian Open s-au desfășurat la Dubai. Jucătoarele care au obținut biletul pentru Melbourne vor pleca spre orașul de la Antipozi cu un charter, urmând să intre în carantină acolo pentru două săptămâni. Pe lângă ele vor și șase rezerve, posibile lucky losers, printre care s-ar putea afla și Mihaela Buzărnescu.

6 jucătoaredin România au participat în calificările Australian Open, Buzărnescu fiind singura ajunsă până în ultimul tur

9 prezențepe tablourile principale ale turneelor de Mare Șlem are Mihaela Buzărnescu în carieră, cel mai bun rezultat fiind obținut în 2018 la Roland Garros, când a ajuns până în optimi de finală

Citește și alte știri din tenis: 

Simona Halep a plecat spre Australia! Cât costă accesoriul cu care a atras toate privirile

Ce o sperie pe Simona Halep în 2021: „Sper să nu fie așa!” » Ce a realizat după pauza provocată de coronavirus

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
argus
argus  •  17 Ianuarie 2021, 17:28

Cred ca Mihaela Buzarnescu are o mare problema de educatie, cel putin la nivel de sportivitate! Nu poti accepta ca fiind normale vociferarile ei la mai toate mingiile pierdute (poza din articol este elocventa)! "Tactica" de a enerva adversara, este lipsita de faireplay! La meciul in discutie, revenita dupa pauza ceruta intre seturi a mai tras de timp, s-a dus spre banca ca sa mai traga de timp, a mai luat si o inghititura de apa, si-a mai aranjat "prosopelul", in mod evident pentru oricine, s-o "fiarba" pe adversara! Modul in care a pierdut acest meci, este o dovada a faptului ca Buzarnescu nu se poate controla,nu poate accepta ca greseste, ca la rand-ui face puncte pe greselile adversarei "ca-sa-i in tenis"! Oare, dra doctor intr-ale sportului, se regaseste la capitolul "psihologie sportiva" (ce presupun ca face obiect de studiu si la facultatea absolvita, unde si-a sustinut teza de doctorat)? Oare ar fi in masura sa-si dea doctoratul cu aceasta teza? In copilarie, cel ce se comporta precum Buzarnescu era catalagoat drept "ofticos"! Sa fie si Buzarnescu "ofticoasa" sau pur si simplu "asa-i ea"! PS Atentie Patricia Tig, esti pe cale s-o depasesti, si-ar fi pacat!

382644769682327
Neculae Ichim  •  15 Ianuarie 2021, 11:56

PACAT DE TALENT,LALAIALA SI DATUL VINEI PE ALTII NU INLOCUIE PERSONALITATEA.

382644769682327
Neculae Ichim  •  15 Ianuarie 2021, 11:53

Ca de obicei nu a avut puterea sa-si depaseasca acea lamentare si lalaiala care o au persoanele care reclama lipsa de personalitate,pacat de talent irosit....mai bine invata sa cante.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează