SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2022

VIDEO Naomi Osaka, start excelent la Australian Open + momentul delicat din meci: la un pas să lovească arbitrul

Naomi Osaka / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Naomi Osaka / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 17 ianuarie 2022 08:10 / Actualizat luni, 17 ianuarie 2022 10:41

Naomi Osaka (24 de ani, 14 WTA), dublă campioană la Australian Open, și-a început campania din 2022 cu dreptul. Japoneza a trecut în minimum de seturi de Maria Camila Osorio Serrano (20 de ani, 50 WTA), scor 6-3, 6-3, la capătul unui meci întins pe o oră și 10 minute.

Osaka, abia revenită în circuit după o pauză de peste patru luni, a început ideal duelul de pe „Rod Laver Arena”. S-a distanțat rapid la 5-0, însă nu a reușit să închidă imediat setul, deznodământ amânat cu câteva game-uri. Până la urmă, a fost 6-3, într-un prim set în care nipona a servit patru ași și a avut 12 lovituri direct câștigătoare

Coordonatele nu s-au schimbat prea mult nici în manșa secundă. Osaka a continuat să domine autoritar meciul, a reușit două break-uri și s-a impus tot cu 6-3, asigurându-și biletele pentru turul următor.

Campioana din Japonia o va întâlni mai departe pe americanca Madison Brengle (31 de ani), ocupanta locului 31 în ierarhia feminină. Osaka se află pe aceeași parte de tablou cu liderul mondial Ashleigh Barty, cu care s-ar putea întâlni în optimi.

Naomi Osaka e campioana en-titre de la Australian Open. Anul trecut, nipona se impunea la Melbourne după o finală cu Jennifer Brady. Tot ea a câștigat turneul în 2019, atunci când o învingea în ultimul act pe Kvitova.

Naomi Osaka, la un pas să lovească involuntar arbitrul partidei

A existat și un moment delicat pe durata meciului. În chiar ultimul game al partidei, Osaka a returnat greșit un serviciu, fix în direcția arbitrului de scaun, poloneza Katarzyna Radwan-Cho. Japoneza i-a cerut imediat scuze, într-un moment savurat din plin de public.

Citește și alte știri din tenis:

Simona Halep, pe un val de încredere înainte de Australian Open: „Chiar dacă am 30 de ani, cred că pot juca un tenis bun”

Îi iau și banii! » Suma uriașă pe care Djokovic trebuie să o plătească drept daune australienilo

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează