SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Novak Djokovic a părăsit rapid antrenamentul, după ce a citit un mesaj pe telefon!

Novak Djokovic
Novak Djokovic

Articol de GSP - Publicat joi, 13 ianuarie 2022 18:12 / Actualizat joi, 13 ianuarie 2022 20:02

Novak Djokovic (34 de ani), liderul mondial din ATP), a avut un comportament ciudat la ultimul antrenament efectuat la Melbourne, când a decis să încheie ședința de pregătire prematur.

Liber să se antreneze de luni, când a câștigat procesul împotriva statului australian, Nole nu este sigur încă că va putea participa la Australian Open, deoarece Alex Hawke, ministrul Imigrării din Australia, încă n-a decis în privința expulzării sârbului din țară.

Jurnalistul care i-a luat interviu lui Djokovic, prima reacție după ce sârbul a dezvăluit că s-a prezentat pozitiv la eveniment: „Am fost în siguranță”
Australian Open
Jurnalistul care i-a luat interviu lui Djokovic, prima reacție după ce sârbul a dezvăluit că s-a prezentat pozitiv la eveniment: „Am fost în siguranță”

În acest context, Djokovic a alimentat situația sa încordată, la antrenamentul de joi. Potrivit celor de la tennisworld, deși a rezervat terenul pentru un antrenament de două ore, sârbul a întrerupt sesiunea după doar 30 de minute.

Acest lucru a venit după ce preparatorul său fizic, Marco Panichi, i-ar fi arătat ceva pe telefon. Imediat, Nole a început să-și strângă bagajele și să părăsească terenul. 

Djokovic și-a aflat adversarul la Australian Open

În lipsa unui verdict clar din partea ministrului imigrării, Alex Hawke, Nole a luat parte la tragerea la sorți. Sârbul, de nouă ori campion la Melbourne, beneficiază de un culoar favorabil. În primul tur, îl va întâlni pe compatriotul Miomir Kecmanović (22 de ani, 78 ATP). 

Djokovic ar putea da peste americanul Tommy Paul (24 de ani, 41 ATP) în turul secund, un alt adversar facil pentru liderul mondial. Lorenzo Sonego ar putea fi adversarul lui Nole din turul III, în timp ce Cristian Garin îl așteaptă în faza optimilor de finală.

Acesta se află pe aceeași parte de tablou cu Rafael Nadal și Alexander Zverev, pe care i-ar putea întâlni în semifinale, respectiv sferturi. Departe de forma ideală, ibericul nu reprezintă un pericol pentru marele campion sârb, în timp ce Zverev a fost învins de fiecare dată de Djokovic în turneele de Mare Șlem.

Citește alte știri din tenis: 

Stefanos Tsitsipas îl pune la punct pe Novak Djokovic: „Joacă după propriile reguli și ne face să părem niște fraieri”

Ministrul Imigrării n-a intervenit: cu cine a picat Novak Djokovic în primul tur de la Australian Open

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
iull
iull  •  14 Ianuarie 2022, 09:00
Postat de bogdan-m pe 13 Ianuarie 2022, 22:20

Djokovic a plecat în Australia pentru ca avea viza emisa pe baza unei scutiri medicale eliberata de o comisie de medici australieni. Când i s-a anulat viza la sosirea în Melbourne nu se știa de niciuna din problemele apărute ulterior. I s-a anulat pentru ca nu era vaccinat deși viza i-a fost emisa stiindu-se ca nu e vaccinat. Eu cred ca a fost o decizie politica a guvernului la presiunea publica. Dacă vrei sa respecți niște reguli nu ii acorzi viza. Dacă i-ai acordat-o, trebuie sa ramai consecvent și sa îți asumi deciziile.

Exact asa a gandit si judecatorul, am vazut procesul transmis live. Chiar a intrebat "ce putea face mai mult omul asta"? S-a declarat si "agitat" de modul cum a fost tratat la interogatoriu de 8 ore cand omul avea viza in mana, si cu vicii de procedura ( i s-a spus ca are timp pana la 8:30 sa aduca "alte dovezi" in sprijinul vizei pe care deja o avea!! si pe urma i-au anulat-o inainte sa poate contacta pe oricine si l-au bagat in detentie la "hotelul" inchisoare). Asta dupa ce l-au invitat si au stiut bine ca e nevaccinat. In fine, ceva mai penibil nu am vazut. Ma gandesc la toi oamenii aia care au fost pacaliti asa de guversul Australiei cu programele lor de skilled migrant...uite viza nu e viza. Citeam mai demult pe forumuri cati au piedut ani si multi bani pentru procedurile tipice australiene, de uite regula , ba s-a schimbat regula. O fi mintit sau nu Djokovic in general cu Covid, o fi incalcat regulile prin Serbia si Spania, nu stiu. Insa stiu ca a respectat tot ce i s-a cerut pentru acordarea vizei , inclusiv teste de sange pt anticorpi, si doua comisii medicale australiene i-au dat (in orb) scutirea.In plus au fost 26 de sportivi cu scutire. Ca a declarat ca nu a calatorit in ultimele zile pe formular oricum nu avea legatura cu scutirea. Oricum un guvern fascist intr-o tara ce o ia spre totalitarism. Artrebui sa-i multumeasca lui Djoker asta ca le-a expus absurditatea din sistemul lor.

c23665
c23665  •  14 Ianuarie 2022, 04:33
Postat de rocky5 pe 14 Ianuarie 2022, 00:41

Care, legea care nu-i da dreptul la muncă? Nu ți se pare un abuz?

Abuz?!?!? Legea care spune clar în ce condiții se poate pătrunde pe teritoriul Australiei!!! Legea este valabilă pentru toată lumea!!! Inclusiv pentru PROȘTI ca Novak Sosoakovic!!!

c23665
c23665  •  14 Ianuarie 2022, 04:29
Postat de doarpomana pe 14 Ianuarie 2022, 00:03

A mintit ca sa-si poarta face meseria.Vaxxeri *** cu reguli voastre de *** care nu previn covidul dar restrictioneaza drepturi fundamentale.Urata secta.

Cum spui tu, Novak Sosoakovic A MINTIT!!! Ceea ce se pedepseste cu INCHISOARE atât în Serbia cât și în Australia!!! Mai nou îl cercetează și Spania pentru că A MINTIT!!! Sosoakovic e PROST ca toți anti-vaccinistii!!!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează