SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

A cedat în conferință! Novak Djokovic a izbucnit la Australian Open: „De ce doar accidentările mele sunt puse la îndoială?”

Novak Djokovic / Sursă foto: Guliver/Getty Images +15   FOTO
Novak Djokovic / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 24 ianuarie 2023 20:49 / Actualizat marti, 24 ianuarie 2023 21:38

Novak Djokovic (35 de ani, #5 ATP) s-a calificat în sferturile de finală la Australian Open și a fost extrem de dur la conferința de presă ce urmat meciului cu Alex de Minaur (23 de ani, #24 ATP), de care a trecut cu 6-1, 6-2, 6-1. 

Acuzat de fani pe rețelele de socializare că ar mima problemele medicale cu care se confruntă la coapsa stângă, sârbul a vorbit pe un ton aprins despre acest lucru.

Novak Djokovic a izbucnit la Australian Open: „Doar accidentările mele sunt puse la îndoială!”

„Celor care se îndoiesc le transmit să continue să o facă. E amuzant cum sunt puse la îndoială doar accidentările mele. Când alți jucători au probleme fizice, ei sunt victimele, iar în cazul meu se spune tot timpul că mă prefac”, a subliniat el. 

Novak spune că mereu a fost prezentat drept personajul negativ față de alți jucători de tenis. „Acest lucru îmi dă forță și mă motivează să devin cel mai bun din istorie, așa că nu am decât să le mulțumesc”, a încheiat Nole.

+11 FOTO

Nu trebuie să demonstrez nimănui nimic, dar am dovezi medicale, de acum și de acum doi ani. Am ecografii foarte clare. Nu știu dacă o să le arăt în documentarul care îl pregatesc. Depinde de ceea ce simt, dar nu-mi pasă ce cred oamenii. În jurul meu există o narațiune radical diferită de cea a altor jucători de tenis, dar asta îmi dă doar putere.

- Novak Djokovic

VIDEO Conferința lui Novak Djokovic după calificarea în „sferturile” Australian Open

Citește și alte știri din tenis:

VIDEO + FOTO Întrebat ce-i place la Australia, semifinalistul Tsitsipas a rostit numele unei femei: „Mi-ar plăcea să o văd în tribune!”

Elevul lui Patrick Mouratoglou, eliminat dramatic la Australian Open 2023! A ratat două mingi de meci în decisiv și a avut 5-0 în ultimul tiebreak

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
grigs1981
grigs1981  •  26 Ianuarie 2023, 11:29

Foarte bun tenismen,dar nu MARE.Cei MARI nu sunt frustrati de comparatia cu altii...Cei Mari nu se bat cu pumnul in piept...cei MARI au educatie,bun simt,ei,da si un anume tip de modestie firesc...

Ticuletu
Ticuletu  •  25 Ianuarie 2023, 20:43
Postat de misu50 pe 25 Ianuarie 2023, 16:41

"Prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul"! Il rog pe Mironica, care comenteaza si tenis, sa-i traduca sarbului zicala...

Cred ca tie ti se potriveste cel mai tare aceasta zicala

misu50
misu50  •  25 Ianuarie 2023, 16:41

"Prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul"! Il rog pe Mironica, care comenteaza si tenis, sa-i traduca sarbului zicala...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează