SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Învins de Novak Djokovic în finala Australian Open, Stefanos Tsitsipas s-a pronunțat în marea dezbatere: „El e GOAT”

Stefanos Tsitsipas +12   FOTO
Stefanos Tsitsipas

Articol de - Publicat duminica, 29 ianuarie 2023 14:37 / Actualizat duminica, 29 ianuarie 2023 15:03

Stefanos Tsitsipas (24 de ani) a pierdut a doua lui finală de Grand Slam, fiind învins de Novak Djokovic în ultimul act la Australian Open, scor 3-6, 6-7 (4), 6-7 (5). După meci, a opinat că sârbul este cel mai bun jucător de tenis din toate timpurile.

Stefanos Tsitsipas a atins două finale de Grand Slam în carieră, la Roland Garros în 2021, la Australian Open în acest început de an. De fiecare dată, Novak Djokovic i-a fost adversar în ultimul act, iar sârbul l-a învins de fiecare dată.

După succesul de astăzi, Nole a ajuns la 22 de turnee de Grand Slam câștigate, record all-time pe care-l împarte cu Rafael Nadal. Dar Tsitsipas nu mai are dubii, spune că Djokovic este cel mai bun din toate timpurile”.

Nemaivăzut! Djokovic s-a prăbușit în lojă și a plâns minute în șir după finala Australian Open
AUSTRALIAN OPEN
Nemaivăzut! Djokovic s-a prăbușit în lojă și a plâns minute în șir după finala Australian Open

Stefanos Tsitsipas s-a pronunțat după finala Australian Open: „Novak Djokovic, cel mai bun din toate timpurile”

„Novak, nu știu ce să spun. Ceea ce ai reușit vorbește de la sine. Felicitări nu doar ție, cât și echipei și familiei tale. Admir ceea ce ai făcut pentru sportul nostru.

Am avut privilegiul de a juca multe meciuri de mare intensitate, Novak scoate ce e mai bun din mine. Novak este unul dintre cei mai buni jucători din istorie. Cred că e cel mai bun care a ținut în mână o rachetă de tenis vreodată.

Nu am mai făcut asta, dar vreau să-ți mulțumesc pentru că ne duci sportul mai departe, ne-ai împins pe toți de la spate”, a spus Tsitsipas în discursul de pe teren.

Stefanos Tsitsipas (foto: Guliver/Getty Images)
Novak Djokovic (foto: Guliver/Getty Images)
Novak Djokovic (foto: Guliver/Getty Images)
Novak Djokovic (foto: Guliver/Getty Images)
Stefanos Tsitsipas (foto: Guliver/Getty Images)
+8 FOTO

Novak Djokovic: „Cuvintele lui Stefanos m-au mișcat”

La microfon l-a urmat Djokovic, care i-a răspuns la fel de elegant:

„Sunt mișcat de cuvintele lui Stefanos, îți mulțumesc că ai vorbit atât de frumos. Apreciez asta.

Pe teren, amândoi vrem să câștigăm, dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să ne respecăm, să ne recunoaștem și apreciem eforturile. Felicitări pentru un turneu uimitor. A fost o luptă frumoasă în această seară și cu siguranță ăsta nu a fost ultima ta șansă de a cuceri un Grand Slam.

Ești unul dintre cei mai profesioniști jucători din circuit în afara terenului, o persoană foarte interesantă. Chiar cred asta”, i-a spus Nole.

Citește și: 

Ciprian Tătărușanu, dublă gafă în AC Milan - Sassuolo! Românul a fost fluierat de fanii campioanei Italiei, iar pe rețelele sociale cer să fie dat afară!
AC MILAN - SASSUOLO
Ciprian Tătărușanu, dublă gafă în AC Milan - Sassuolo! Românul a fost fluierat de fanii campioanei Italiei, iar pe rețelele sociale cer să fie dat afară!
Așa, da! Gazonul de pe Arena Națională arată impecabil, cu câteva ore înainte de FCSB - Farul
FCSB - FARUL
Așa, da! Gazonul de pe Arena Națională arată impecabil, cu câteva ore înainte de FCSB - Farul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
zb59
zb59  •  30 Ianuarie 2023, 00:18

Hmm…degeaba s-a pronuntat Tsitsipas! Nu vom cunoaste verdictul final/uneversal pana nu se va pronunta Ivana Knoll, dar gsp nu a intrebat-o inca!:))) Acum, intr-o nota mai serioasa, a fost un meci okay, dar nu epic. Federer s-a dus, Nadal e pe duca, cand va pleca si Nole, vom ramane cu epigonii astia plini de ifose! Se va incheia cea mai frumoasa era din istoria moderna a tenisului. Cei trei sint inegalabili. Doar parerea mea, desigur.

mishu_74
mishu_74  •  29 Ianuarie 2023, 19:12
Postat de clime pe 29 Ianuarie 2023, 15:13

cu doua fete , djokovici , ca de obicei ! cum sunt poporul sarb de fapt !

are baiat si fata...si fugi la o carte de gramatica. nu, nu ca sa faci cornete

TraianX
TraianX  •  29 Ianuarie 2023, 18:40

Sarbii nu sunt cu doua fete. Tocmai asta deranjeaza ca au verticalitate. Acum UE ii obliga sa recunoasca pierderea unui teritoriu istoric acaparat de imigranti. Au fost primiti sa scape de dictatura din tara , iar acum ii terorizeaza pe sarbii ramasi acolo. Croatii daca sunt catolici au numai privilegii (vezi intrarea in Schengen,etc.). Traiau in intelegere pana sia bagat coada ,,dracul democratic,, (USA). Au omorat in Vietnam ,Iraq, Afganistan, etc. si nimeni nu le-a suspendat jucatorii sau afisarea drapelului. Dubla masura.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează