SPORTURI  »  TENIS  »  REVENIRE

OFICIAL Simona Halep joacă în primul turneu post-pandemie: „Un pas mare spre normalitate”

Simona Halep revine pe teren. foto: Guliver/Getty Images +36   FOTO
Simona Halep revine pe teren. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iunie 2020 15:45 / Actualizat sambata, 27 iunie 2020 16:10

Simona Halep (28 de ani) revine pe teren la începutul lunii iulie! E anunțul momentului în tenisul românesc, numărul doi mondial urmând să evolueze un meci în cadrul unui turneu amical care va avea loc la Cluj.

Pe lângă Simona Halep, la turneul de la Cluj vor mai participa nume precum Horia Tecău, Marius Copil, Irina Begu, Irina Bara, Gabriela Ruse, Jacqueline Cristian, Miriam Bulgaru și Georgia Crăciun

Turneul începe pe 2 iulie, Irina Begu, Irina Bara, Gabi Ruse, Jacqueline Cristian, Miriam Bulgaru și Georgia Crăciun urmând să fie repartizate în două grupe de câte trei. Finala e programată pentru 5 iulie. Meciurile se vor disputa la „Winners Club” din Cluj și nu vor beneficia de spectatori, anunță digisport.ro

Simona Halep nu va evolua în meciurile de simplu, dar va juca într-un meci de dublu mixt. Campioana de la Wimbledon 2019 va face pereche cu Horia Tecău, urmând ca aceștia să-i înfrunte pe Marius Copil și pe câștigătoarea mini-turneului cu șase jucătoare.

„Un pas mare spre normalitate”

„Mă bucur să anunț că reluăm evenimentele sportive. Ideea asta a venit în colaborare cu Sports Festival și cu Cosmin Hodor. E un restart pentru tenisul românesc, mai ales pentru jucătoare. Sunt convins că, în lipsa turneelor, au nevoie de meciuri, de adrenalina și pregătirea de care aveau parte înainte.

Turneul va fi fără public, accesul publicului va fi restricționat. Eu zic că este un pas mare pe care îl putem face spre normalitate. O să avem parte de șase jucătoare: Irina Begu, Jacqueline Cristian, Irina Bara, Gabriela Ruse, Miriam Bulgaru și Georgia Crăciun”, a explicat Patrick Ciorcilă, managerul turneului, în cadrul emisiunii „Așii Tenisului”, de la Digi Sport. 

FOTO. Arc peste timp: imagini de colecție cu Simona Halep

+32 FOTO

Citește și alte știri din tenis: 

Sorana Cîrstea a dat lovitura! Colaborează cu omul care i-a stat alături lui Halep aproape 7 ani

Starul lui Manchester United, atac la detractorii lui Djokovic: „Șobolanii au ieșit din găuri! Nole, nu trebuia să îți ceri scuze”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dubluv
dubluv  •  27 Iunie 2020, 16:39

pacat ca astfel de turneu nu se poate juca cu spectatori. Ar fi fost fantastic!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează