SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Panică pentru Simona Halep » Jucătoarea de tenis, aproape de o pagubă de 80.000 euro!

Simona Halep // foto: Instagram @ simonahalep
Simona Halep // foto: Instagram @ simonahalep

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2020 14:26 / Actualizat joi, 02 iulie 2020 14:28

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a fost aproape de a suferi o pagubă de 80.000 euro. Jucătoarea de tenis și-a uitat ceasul într-un restaurant, însă a reușit în cele din urmă să îl recupereze!

Jucătoarea de tenis are un parteneriat încă din 2016 cu producătorul de ceasuri Hublot, din partea căruia a primit în ultimul timp mai multe cadouri. De curând, Simona a fost aproape să piardă un astfel de ceas, în valoare de 80.000 de euro!

Potrivit Cancan, Simona a luat masa zilele trecute la unul dintre cele mai selecte restaurante din București, alături de Toni Iuruc, iubitul său. În timpul mesei, Simona și-a dat ceasul jos de la mână, iar ulterior a uitat de el. 

Halep și-a recuperat ceasul

După ce a părăsit localul și a realizat că îi lipsește ceasul, Simona a apelat la restaurant, iar angajații au reușit să găsească ceasul dat dispărut. Jucătoarea de tenis a reușit astfel să reintre în posesia valorosului obiect și le-a mulțumit membrilor staff-ului: „Vă mulțumesc, este personalizat, țin mult la el”, ar fi spus aceasta, conform sursei citate.

Panică pentru Simona Halep » Jucătoarea de tenis, aproape de o pagubă de 80.000 euro!
Simona Halep, purtând unul dintre ceasurile Hublot // foto: Instagram @ simonahalep

Simona Halep va reveni pe teren în curând

Simona Halep revine pe teren la începutul lunii iulie, într-un turneu amical organizat la Cluj, la care vor mai participa Horia Tecău, Marius Copil, Irina Begu, Irina Bara, Gabriela Ruse, Jacqueline Cristian, Miriam Bulgaru și Georgia Crăciun. 

Citește mai multe știri despre Simona Halep:

Bogdan Stelea, impresionat de Simona Halep: „În viața mea nu am ținut atâtea «duble»!”

Simona Halep, captivată de peisajele din țară. Unde s-a relaxat cu iubitul ei, Toni Iuruc

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
499699827036810
Livia Jurjeu  •  06 Iulie 2020, 14:07

Iurucul cred că doar o inebuneste și nu cred că îi va fi la fel de bine cu el (nici măcar ca singură) sub nici o formă, deloc !

elgabri
elgabri  •  04 Iulie 2020, 17:39

La Albanezi doar banii conteaza !!

ray51
ray51  •  04 Iulie 2020, 08:54

De cand ma stiu nu mi-am dat ceasul jos de la mana cand am mancat. Era prea strans sau a facut un pariu legat de durata pe secunde a etapelor de hranire sau s-a spalat pe maini pana la cot sau... Da' Iuruc ala, ce pazeste???

Vezi toate comentariile (9)
Comentează