SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, DEPISTATĂ POZITIV

„Am vești de la Simona” » Prezent la Paris cu noul elev, Mouratoglou a vorbit despre cazul de dopaj al lui Halep

FOTO: GettyImags
FOTO: GettyImags

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 22:43 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2022 22:43

Antrenorul francez Patrick Mouratoglou (52 de ani) spune că din momentul apariției cazului de dopaj a discutat zilnic cu Simona Halep (31 de ani, 10 WTA).

Patrick Mouratoglou își petrece săptămâna la Paris, acolo unde elevul lui, Holger Rune (19 ani, 18 ATP), face spectacol. Danezul a trecut astăzi de liderul mondial Carlos Alcaraz, abandon la scorul de 6-3, 6-6 (3-1) și s-a calificat în penultimul act al turneului de 1.000 de puncte din capitala Franței.

Patrick Mouratoglou: „Vobesc cu Simona în fiecare zi”

Antrenorul francez a răspuns, scurt, și unei întrebări legate de cazul de dopaj al Simonei Halep. 

„Am vești de la Simona în fiecare zi, vorbesc cu ea în fiecare zi. Sunt alături de ea în această perioadă grea, de fapt, nici n-am cuvinte să descriu cât de grea este”, a spus Patrick Mouratoglou, potrivit Tennis Actu

Mouratoglou a fost rezervat în declarații pe seama acestui subiect. S-a mulțumit cu o scrisoare publicată la 4 zile de la apariția subiectului. 

În primul rând, vreau să spun cât de mare a fost șocul în echipa noastră de când Simona m-a informat despre testul ei pozitiv de la US Open. În aproape 30 de ani, timp în care am lucrat cu sute de atleți profesioniști, nu m-am confruntat niciodată cu o asemenea situație. 

Apreciez cât de multe persoane din lumea tenisului, care au lucrat cu Simona sau o știu personal, au vorbit despre ea. Vreau să le mulțumesc pentru că s-au exprimat cu tărie că Simona este o femeie cu principii sănătoase, într-un moment atât de important pentru ea. Certitudinile lor repriză un mesaj important. De la testul pozitiv al Simonei, am ales să păstrez o oarecare tăcere. 

Prioritatea mea a fost să-mi pun energia în sprijinirea ei pentru stabilirea adevărului. Cunoscând-o atât de bine pe Simona, vă pot asigura că este un model în ceea privește integritatea. Este complet împotriva oricărei forme de dopaj și știu că nu i-a trecut niciodată prin minte să folosească o substanță interzisă. Am încredere în ea sută la sută. Împreună vom lupta pentru a arăta adevărul
- Patrick Mouratoglou

VIDEO. Adrian Mutu: „Halep joacă cel mai greu meci al carierei”

Citește și alte știri din tenis: 

Iga Swiatek, în semifinalele Turneului Campioanelor după victorii pe linie! Luptă aprigă pentru ultimele două locuri

Daniel Dobre, declarații derutante despre Simona Halep, după ce i-a propus metode neconvenționale de refacere: „Nu știu dacă ar trebui să vorbesc despre asta”. GSP l-a contactat pentru lămuriri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
johny2003
johny2003  •  05 Noiembrie 2022, 20:16
Postat de Trandafir pe 05 Noiembrie 2022, 08:42

Este din ce in ce mai clar ca cineva din echipa greco-francezului este faptasul. Dar cine a dat comanda si a platit ? ***. Greseala de a se da 100 % pe mana unei echipe straine parasind oamenii ei credinciosi o va costa suspendarea din tenis. #Fiecare pasare pe limba ei piere.# ! Imi pare foarte rau dar nu este nimic de facut.

Asa e! Trandafirul are si spini!)))

Trandafir
Trandafir  •  05 Noiembrie 2022, 08:42

Este din ce in ce mai clar ca cineva din echipa greco-francezului este faptasul. Dar cine a dat comanda si a platit ? ***. Greseala de a se da 100 % pe mana unei echipe straine parasind oamenii ei credinciosi o va costa suspendarea din tenis. #Fiecare pasare pe limba ei piere.# ! Imi pare foarte rau dar nu este nimic de facut.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johny2003
johny2003  •  04 Noiembrie 2022, 22:55

Cu alte cuvinte, Muratura vorbeste f. mult si nu spune nimic! Si asta spune ceva...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close