SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Roland Garros 2020. Simona Halep și-a aflat traseul! Posibilă confruntare cu Irina Begu » Cu cine vor juca celelalte românce

Simona Halep a triumfat la Roland Garros în 2018 // foto: Guliver/gettyimages
Simona Halep a triumfat la Roland Garros în 2018 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2020 19:35 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 19:55

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) Patricia Țig (26 de ani, 58 WTA), Irina Begu (30 de ani, 72 WTA), Sorana Cîrstea (30 de ani, 83 WTA) și Ana Bogdan (27 de ani, 93 WTA) au aflat cu cine se vor duela la Roland Garros.

  • Simona Halep - Sara Sorribes Tormo (23 de ani, 70 WTA)
  • Patricia Țig - Stefanie Voegele (30 de ani, 116 WTA)
  • Irina Begu - Jil teichmann (23 de ani, 54 WTA)
  • Sorana Cîrstea - Elena Rybakina (21 de ani, 18 WTA)
  • Ana Bogdan - Timea Babos (27 de ani, 107 WTA)

Ce adversare poate întâlni Simona Halep

Dacă Simona Halep trece de spanioloaica Sara Sorribes Tormo în prima rundă, în cea de-a doua fază o va înfrunta pe câștigătoarea dintre Irina Begu și Jil Teichmann! Cea mai periculoasă adversară de pe partea de tablou a Simonei pare a fi Kiki Bertens (28 de ani, 8 WTA), favorita numărul 5, pe care ar putea-o înfrunta în sferturile de finală. 

Halep s-ar putea întâlni în semifinale cu Serena Williams, în timp ce pentru trofeu s-ar putea duela cu Garbine Muguruza sau chiar cu Karolina Pliskova, adversară pe care a întâlnit-o și în finala de la Roma.

  • Turul I - Sara Sorribes Tormo 
  • Turul II - Irina Begu 
  • Turul III - Amanda Anisimova 
  • Optimi - Marketa Vondrousova
  • Sferturi - Johannna Konta/Svetlana Kuznetsova/Kiki Bertens
  • Semifinale - Elina Svitolina/Elise Mertens/Victoria Azarenka/Serena Williams
  • Finală - Garbine Muguruza/Sofia Kenin/Petra Kvitova/Angelique Kerber/Sloane Stephens/Karolina Pliskova

Încă 3 românce pe tabloul principal de la Roland Garros?

Alte 3 românce, Irina Bara (25 de ani, 142 WTA), Monica Niculescu (32 de ani, 141 WTA) și Gabriela Ruse (22 de ani, 179 WTA), sunt încă în cursa pentru calificarea pe tabloul principal. Cele 3 sportive vor juca mâine, 25 septembrie, ultimul meci din calificări.

Alte știri de la Roland Garros:

Ilie Năstase se teme pentru Simona Halep la Roland Garros, dar românca face un anunț care „îngheață” adversarele: „Darren m-a ajutat la asta”

ROLAND GARROS 2020. Rezultate calificări: trei jucătoare din România au avansat în turul III, alte două au fost eliminate

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  25 Septembrie 2020, 09:07
Postat de spotfan pe 24 Septembrie 2020, 21:22

Eu zic ca da peste Azarenka in semifinale. Ea a fost in forma buna in ultima vreme

nu zic ca nu se poate, dar Azarenka nu e grozava pe zgura, ea e jucatoare de hard in principal. dintre cele 4 GSuri , la French Open Azarenka are de departe cele mai slabe rezultate. e adevarat ca a atins o data semifinale cand era ea in varf de cariera

ecucu
ecucu  •  24 Septembrie 2020, 23:10

Cum nu se putea mai nasol. Sa zicem ca trece de Anisimova care nu pare intr-o forma prea grozava. Cu Vondrousova insa planul de contracarare al jocului trebuie sa inceapa cu vizionarea meciului dintre V si Svitolina de cateva ori pentru a-i citi din timp intentia de a folosi scurta ca la sprint Simona ii mai buna ca Elina. Dupa hopurile astea doua jocurile vor decurge lin ca raul in campie.

spotfan
spotfan  •  24 Septembrie 2020, 21:22
Postat de catalin.palcu pe 24 Septembrie 2020, 21:00

Mie mi se par f redutabile Anisimova in turul 3 si Vondrousova in optimi. Iar intr-o eventuala semifinala ar fi mult mai probabil sa dea de Svitolina sau Mertens decat de Serena.

Eu zic ca da peste Azarenka in semifinale. Ea a fost in forma buna in ultima vreme

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close