SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

L’Equipe anunță: „Roland Garros a fost amânat!” » Când se va disputa + probleme cu calendarul

Roland Garros 2021 FOTO Imago
Roland Garros 2021 FOTO Imago

Articol de - Publicat joi, 08 aprilie 2021 00:26 / Actualizat joi, 08 aprilie 2021 01:01

Conform L’Equipe, Roland Garros a fost amânat pentru al doilea an la rând, din cauza pandemiei de coronavirus.

Turneul de Grand Slam de la Paris ar fi trebuit să se dispute în perioada 23 mai - 6 iunie. Roland Garros va fi amânat din cauza celui de-al treilea val de COVID-19 din Europa, iar guvernul francez a anunțat un nou „lockdown” în urmă cu o săptămână.

Roland Garros, amânat cu o săptămână

Ministerul Sportului din Franța a sugerat o amânare, iar organizatorii de la Roland Garros au mutat turneul cu o săptămână mai târziu, iar acesta se va desfășura în perioada 30 mai - 13 iunie, a anunțat cotidianul L’Equipe. Anul trecut, turneul a fost amânat cu cinci luni și s-a disputat în perioada 27 septembrie - 11 octombrie. Rafael Nadal (ATP) și Iga Swiatek (WTA) au câștigat Open-ul din Hexagon în 2020.

Program dat peste cap!

A doua săptămână de la Roland Garros se va desfășura în același timp cu turneele de iarbă de la Stuttgart (ATP), Nottingham (WTA) și ‘s-Hertogenbosch (ATP/WTA). Nu e clar dacă acestea vor fi și ele decalate sau se vor desfășura după programul normal. În cazul în care cele 3 competiții se vor suprapune cu turneul de la Paris, L'Equipe anunță că Federația Franceză de Tenis ar putea fi nevoită să plătească eventualele pierderi financiare.

„În acest moment există discuții cu organizatorii cu privire la proceduri, în special pentru primirea publicului. Există o posibilitate ca turneul să fie amânat cu câteva zile”, a precizat Ministerul Sportului din Franța în urmă cu câteva zile, conform AFP.

Citește și alte știri din tenis:

Gafă uriașă la un turneu WTA din Columbia » Arbitrul a greșit scorul în setul decisiv

Revenire senzațională în tenis » Ana Ivanovic se întoarce după patru ani și jumătate

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  08 Aprilie 2021, 08:46

Deci a fost aminat sau nu a fost aminat ?????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează