SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

ROMÂNIA - CEHIA LA FED CUP // Jucătoarea noastră care l-a nemulțumit pe Ilie Năstase după victoria României cu Cehia: „Trebuie să vedem ce facem cu ea”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2019 10:10

România a trecut de Cehia, scor 3-2, în turul I al Grupei Mondiale la Fed Cup, după 5 meciuri jucate la Ostrava.

  • Semifinala dintre România și Franța se va juca pe 20 și 21 aprilie, în Hexagon

După victoria României cu Cehia, Ilie Năstase, fost lider ATP și fost antrenor al echipei de Fed Cup, a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește a doua jucătoare de simplu a României. Ilie Năstase s-a declarat nemulțumit de Mihaela Buzărnescu, locul 29 WTA, care a pierdut ambele meciuri de simplu.

„A fost o calificare cu emoții. Ar fi trebuit să le batem în două seturi în meciul de dublu, dar nu mai contează acum. Trebuie să vedem ce facem cu a doua jucătoare de simplu. Simona a făcut ce trebuia, dar rămâne să găsim o variantă bună pentru numărul doi din echipă.

Nu știu dacă să fie Buzărnescu sau Sorana Cîrstea. Dar Sorana s-a retras și nu mai poate fi luată în calcul. În general, decizi după clasament, dar clar trebuie să fie cele mai în formă fete. Semifinala din Franța va fi una extrem de grea. Ne bucurăm pentru acest succes și acum trebuie să ne gândim la ce urmează”, a declarat Ilie Năstase pentru Fanatik.

Vezi și:

FOTO Halep & co., baie cu șampanie după victoria cu Cehia: „V-ați îmbătăt fără să beți” » Imagini fabuloase de la petrecere

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
347655969058390
Ion Popescu  •  11 Februarie 2019, 19:49

Ma mir ca Ilie Nastase isi permite sa spuna atatea prosti. Buzarnescu a obosit-o pe Siniakova, iar fetele noastre au intrat in meci odihnite. Ar fi fost o mare greseala sa o pui pe Begu sa joace doua meciuri, la simplu si imediat la dublu.

1067673013289509
Marian Abel  •  11 Februarie 2019, 17:43

năstase se dă deștept! Ne spune că noaptea va fi întuneric și că a doua jucătoare româncă de simplu din lot e mai slabă decât prima! Bine mă Brigitte Sfăt! Dar aberația supremă e aia aruncată despre meciul de dublu: că puteam câștiga în două seturi! *** ilie? Pt că primul set a fost câștigat la tiebreak? Cu perechea nr 1 mondială? Eu cred că tocmai faptul că i-am dus în 3 seturi ne-a ajutat pe conjuctura că Siniakova era obosită (greșeala lor! Asă o puteam zbârci și noi obosind-o pe Begu care putea pierde, și apoi pierdeam dublul și dacă băgam 3 jucătoare în teren. A fost ok, poate irepetabil, ținând cont de conjuctura cu lipsa Kvitovei și supralicitarea Siniakovei, dar ce am văzut eu în acest meci a fost o Monica Niculescu genială la fileu, foarte energică și care a tras totul după ea!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

347655969058390
Ion Popescu  •  11 Februarie 2019, 16:33
Postat de ray51 pe 11 Februarie 2019, 10:28

Draga Ilie, esti corigent la pedagogie! Poate chiar repetent.

Mai grav ca este repetent la caracter. Un grandoman depasit de timp.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează