SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Două scenarii incredibile la Australian Open: Djokovic ar putea fi expulzat în timpul turneului!

Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 ATP)
Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 ATP)

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022 11:25 / Actualizat vineri, 14 ianuarie 2022 12:00

Ministrul Imigrării din Australia a decis în această dimineață să-i anuleze viza lui Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 ATP), iar șansele sârbului de a participa la Australian Open (17-30 ianuarie) s-au diminuat drastic.

Echipa de avocați a liderului ATP pune la cale un apel la decizia luată de ministrul australian. 

Dar nu se știe dacă o decizie ar putea fi luată până luni, astfel încât Djokovic să poată participa la Australian Open, acolo unde l-ar întâlni în primul tur pe compatriotul Miomir Kecmanović (22 de ani, 78 ATP).

CTP reacționează acid după decizia în cazul Djokovic: „Dacă ar juca la Australian Open, ar fi o victorie la scor a tuturor antivacciniștilor”
NOVAK DJOKOVIC
CTP reacționează acid după decizia în cazul Djokovic: „Dacă ar juca la Australian Open, ar fi o victorie la scor a tuturor antivacciniștilor”

Continuă haosul la Australian Open: Djokovic ar putea fi expulzat după finalul turneului!

În acest context, cotidianul Herald Sun, din Melbourne, a prezentat cele două scenarii posibile. Conform Eurosport, acestea sunt:

  1. Dacă instanța nu oferă o decizie până luni, Djokovic să fie înlocuit de pe tabloul principal cu un „lucky loser”. Acest scenariu s-ar activa automat și dacă decizia vine până luni, dar nu e favorabilă sârbului.
  2. Novak Djokovic ar putea participa, totuși, la Australian Open, chiar dacă Tribunalul nu va judeca cazul sportivului până la startul turneului. Un verdict ar putea veni pe parcursul competiției, iar în funcție de hotărâre, Nole ar continua în turneu sau ar fi eliminat și, implicit, deportat din Australia! În a doua variantă, adversarul pe care Djokovic l-ar avea de înfruntat ar avansa automat pe tablou.

Primul pas va avea loc chiar astăzi. Echipa de avocați a lui Djokovic are o audiere preliminară cu judecătorul Anthony Kelly, privind procedurile de urmat. Anthony Kelly este același magistrat care a dat prima decizie în privința vizei sârbului lider ATP.

Dacă Novak Djokovic nu va participa la Australian Open, atunci de la competiția din acest an vor lipsi campionii ultimelor 12 ediții (Novak Djokovic - de 8 ori campion, Roger Federer - 3 trofee și Stan Wawrinka, câștigător în 2014).

9 titluriare Novak Djokovic la Australian Open. Sârbul lupta pentru un al 21-lea trofeu de Grand Slam, ceea ce l-ar fi clasat pe locul 1 în istoria ATP

Mai multe știri despre Novak Djokovic: 

Ilie Năstase reacționează după decizia în cazul lui Djokovic: „Aici s-a greșit, după părerea mea!”

Jurnalista GSP Luminița Paul, despre anularea vizei lui Novak Djokovic: „Acum riscă și interdicția de 3 ani”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
st.il.
st.il.  •  14 Ianuarie 2022, 14:42

Am fost fan "Nole" !...Am fost !...:(((

1948forever
1948forever  •  14 Ianuarie 2022, 13:27
Postat de emil.rizescu pe 14 Ianuarie 2022, 13:20

Dacă sunt testat negativ în ultimele 48-72 de ore, sunt mai sănătos decât orice vaccinat care prezintă certificatul verde - obținut doar prin vaccinare - dar care nu are și un test.

asta nu neaga nimeni, tocmai ti-am si zis ca nevaccinat nu iti pui sanatatea in pericol. dar vezi cu testul ala, ca esti negativ cand l-ai facut, peste 48 ore se cam schimba situatia, trebuie sa faci altul.

emil.rizescu
emil.rizescu  •  14 Ianuarie 2022, 13:20
Postat de 1948forever pe 14 Ianuarie 2022, 13:17

repet, nu te obliga nimeni sa te vaccinezi. prin faptul ca refuzi esti considerat risc mare pentru altii, de aici si ingradirile. nu te vaccinezi, stai frumos acasa si nu mai folosesti certificatul verde al unor vaccinati sa intri la mall. ai putea recunoaste de cate ori ai facut asta si probabil te vei martiriza ca spartacus ca ai facut-o ca protest pentru ca sa fie respectate drepturile omului.

Dacă sunt testat negativ în ultimele 48-72 de ore, sunt mai sănătos decât orice vaccinat care prezintă certificatul verde - obținut doar prin vaccinare - dar care nu are și un test.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează