SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

VIDEO Serena Williams amână momentul retragerii: victorie la US Open într-o atmosferă fantastică. Scenografie ca pe arenele de fotbal

Scenografia dedicată Serenei Williams +7   FOTO
Scenografia dedicată Serenei Williams

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2022 07:15 / Actualizat marti, 30 august 2022 09:17

Serena Williams (40 de ani), aflată la ultimul turneu al carierei, s-a calificat în această dimineață în turul II de la US Open, după o victorie în două seturi reușită împotriva muntenegrencei Danka Kovinic, scor 6-3, 6-3.

Într-o atmosferă electrizantă, în fața unei arene „Artur Ashe” neîncăpătoare, legendara Serena Williams era pregătită pentru o ultimă apariție în fața publicului de la Flushing Meadows. Iar organizatorii au tratat așa cum se cuvine momentul, presărând culoare și emoție peste ceea ce ar fi putut fi ultimul meci al Serenei în tenisul mondial.

Serena Williams amână momentul retragerii, câstigă în primul tur la US Open într-o atmosferă fantastică

De 23 de ori campioană în turneele majore, Serena a fost întâmpinată la ieșirea pe teren de o scenografie uriașă pregătită de americani la una dintre tribunele cele mai mari arene de tenis din lume. „We love Serena” a fost mesajul alcătuit din cartoanele ridicate de spectatori. 

Serena Williams / Sursă foto: Facebook@ US Open
Scenografia dedicată Serenei Williams / Sursă foto: Twitter
Scenografia dedicată Serenei Williams / Sursă foto: Twitter
Scenografia dedicată Serenei Williams / Sursă foto: Twitter
Serena Williams / Sursă foto: Imago Images
+3 FOTO

Momentul a energizat-o pe Serena, cea care și-a făcut o intrare spectaculoasă pe teren, apelând din nou la un outfit marcă înregistrată. Serena Williams s-a impus într-o oră și 42 de minute, scor 6-3, 6-3, iar în turul II urmează s-o întâlnească pe Anett Kontaveit (2 WTA, 26 de ani).

VIDEO Rezumatul meciului Serena Williams - Danka Kovinic

Citește și alte știri din tenis: 

VIDEO Simona Halep, eliminare INCREDIBILĂ la US Open! O debutantă de pe locul 124 WTA a produs șocul startului de turneu!

US Open, turneu de coșmar pentru Simona Halep » Încă o eliminare în turul 1 la acest Grand Slam

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
manx
manx  •  01 Septembrie 2022, 00:30

Daca joaca finala cu o ukraineanca, poate nu o sa câstige.

clubman
clubman  •  31 August 2022, 13:32

Inca ceva: nu cred ca va avea curajul sa joace cu o jucatoare cu nume, ca Anett Kontaveit.... Risca umilinta suprema, asta daca nu se intervine ''de undeva'' iar meciul sa fie unul pur demonstrativ.

clubman
clubman  •  31 August 2022, 13:29

Penibilul ajuns la rang de arta.... Regie jalnica, doua ''actrite'', dintre care una imbracata la fel de ridicol precum ne-a obisnuit, iar cealalta, o muntenegreanca care se straduia sa salveze aparentele... Sarmana Danka Kovinić s-a chinuit doua seturi sa returneze astfel incat penibila in negru cu paiete sa nu fie nevoita sa faca mai mult de doi pasi!! Nu i-a iesit tot timpul, orice minge pe care o returna la o distanta mai mare de 3 metri de grasana era castigatoare... Finalul game-ului ''decisiv'' a fost ''sclipitor'': doua duble greseli la serviciu urmate de doua retururi in fileu...:)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează