SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

Serena Williams - Barbora Strycova 6-1, 6-2 // Finala mult visată e aici! Serena a demolat-o pe Strycova și s-a calificat în ultimul act, unde va da peste Simona Halep

Serena Williams // foto: Guliver/Getty Images +1   FOTO
Serena Williams // foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iulie 2019 16:39

Serena Williams (37 de ani, locul 10 WTA) s-a calificat în finala de la Wimbledon, după o victorie categorică reușită în fața cehoaicei Barbora Strycova (33, de ani, locul 54 WTA), scor 6-1, 6-2, după 61 de minute de joc. Serena se va duela în finală cu Simona Halep. 

Problema câștigătoarei nu s-a pus în niciun moment. Serena a etalat un tenis dominant, la fel ca pe toată durata turneului, impunându-se în două seturi facile, câștigate la 1, respectiv 2.

Serena: „Simona a fost incredibilă, dar abia aștept să joc contra ei!”

La finalul meciului, Serena a declarat că se simte extraordinar la actuala ediție de la Wimbledon și că nutrește aceeași pasiune arzătoare pentru tenis, în ciuda vârstei. Apoi, americanca a vorbit despre finala cu Simona Halep . 

„E bine să fiu din nou în finală, mai ales după acest an greu. M-am simțit mai bine de la meci la meci, joc mai bine, mă simt bine.  Îmi place ce fac, îmi place să fac sport și să joc tenis în fața mulțimii de oameni de la Wimbledon. Îmi iubesc meseria și cred că sunt bună la ce fac. Pur și simplu mă simt bine. 

Simona Halep a jucat incredibil astăzi, mereu am avut meciuri grele cu ea, dar abia aștept meciul contra ei”, a declarat Serena Williams, la finalul partidei cu Strycova. 

23 de turnee de Mare Șlema cucerit Serena Williams. La Wimbledon, a câștigat de nu mai puțin de 7 ori 

În raportul meciurilor directe, Serena Williams o conduce pe Simona Halep cu 9-1. Unica victorie a româncei a venit în 2014, în grupele de la Turneul Campioanelor. 

VEZI ȘI:

Simona Halep - Elina Svitolina 6-1, 6-3 // FOTO Imaginile unei bucurii fără seamăn » Cum a sărbătorit Simona calificarea în finală

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
647885902283605
Ioan Ionescu  •  11 Iulie 2019, 19:50
Postat de respect2014 pe 11 Iulie 2019, 18:42

Esti amuzant si pueril in dorinta ta de a atrage atentia si de a naste discutii. Stai calm. Te stim demult si nu te luam in seama. Ce mi se pare trist este ca in situatia, desigur SF, in care Serena te-ar auzi, te-ar pune la colt spunandu-ti ca nu sunteti conationali si ca ea nu vibreaza alaturi de tine sau de poporul roman. Dar te acceptam asa cum esti, te iubim si iti tinem pumnii sa te enervezi la fel de tare si sambata!

Nu ai toate tiglele pe casa copile ,intreaba pe tatal tau sa vezi cum traia atunci cand juca Tiriac sau Nastase vreo finala,in rest da Doamne mintea cea de pe urma.

engonga
engonga  •  11 Iulie 2019, 18:59
Postat de Mike Vandal pe 11 Iulie 2019, 18:52

Si ce atu are Simona?O,da,e labila pshihic.Oricat de batrana ar fi Serena o va bate clar pe Simona pentru ca e la un nivel total diferit .

ce ai vandalizat azi de nervi cand a batut-o pe svitolina?

1618129558421747
Mike Vandal  •  11 Iulie 2019, 18:52
Postat de blatistu49 pe 11 Iulie 2019, 18:43

SERENA e lenta a ramas doar serviciul in rest ...SVITOLINA e stoarsa numai are nici fortza nici viteza si ce tenis juca la19 20 de ani ***

Si ce atu are Simona?O,da,e labila pshihic.Oricat de batrana ar fi Serena o va bate clar pe Simona pentru ca e la un nivel total diferit .

Vezi toate comentariile (31)
Comentează