SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Serena Williams poate rata turneul de la Wimbledon » Anunțul făcut de Patrick Mouratoglou

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 11 iunie 2019 22:15

Serena Williams (37 de ani, 11 WTA) ar putea rata turneul de la Wimbledon. Anunțul a fost făcut de antrenorul Patrick Mouratoglou.

  • Turneul de Mare Șlem de la Wimbledon se desfășoară în perioada 1 - 14 iulie. 

Serena Williams a fost eliminată în turul trei la Roland Garros de compatrioata Sofia Kenin (30 WTA), scor 2-6, 5-7. Mouratoglou a scos la iveală încă din acele momente starea fizică precară a americancei. Cei doi au confirmat absența de la turneele pe iarbă dinaintea celui de-al treilea Mare Șlem al anului, iar ultimele vești nu sunt îmbucurătoare.

Nu sunt sigur dacă Serena va juca la Wimbledon. Este accidentată, iar obiectivul nostru principal este să evităm durerile și accidentările. Dacă va putea juca bine, dacă nu, nu-i nicio problemă. Trebuie să rezolvăm problemele medicale și apoi să ne gândim la turnee. Putem sări peste Wimbledon”, a afirmat Mouratoglou, conform ESPN.

7 titluriare Serena Williams pe iarba de la Wimbledon

Vezi și: 

EXCLUSIV VIDEO Ion Țiriac, necruțător după Roland Garros: „Trebuia să plec după 4 game-uri din finală!” » O face praf pe Barty + dezastru după Halep

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ovialex23
ovialex23  •  12 Iunie 2019, 12:32

Oameni buni, antrenorul ei, Mouratoglou stie foarte bine care e situatia, Dar nu poate spune ca e pe buza prapastiei cu sanatatea din cauza *** ***. De aceea joaca atit de prost acum. Daca ar lua acele ***, ar trebui sa comande in scurt timp si un ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

enigmaticul
enigmaticul  •  12 Iunie 2019, 09:31

Femeia asta chiar nu înțelege că i-a trecut vremea? Ce performanță vrea ea să facă la 40 ani? Când mă uit cum arată, sigur o să mai facă performanță. Ar trebui ca și antrenorul acela să o sensibilizeze, că ea cred că nu mai realizează ce face. Bine, el nu prea are interes să facă asta...

gabriel63
gabriel63  •  12 Iunie 2019, 07:40

Daca nenea asta nu intelege ca gramada de slanina nu mai poate fi antrenata ... Slabeste,fato,acolo vreo doua'j'de kile si pe la 42 de ani revii si ne arati ce mare campioana esti.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează