SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // VIDEO Serena, prima reacție despre finala cu Halep + analiză complexă a lui Mats Wilander: „Simona nu va mai face asta sâmbătă!”

Simona Halep - Serena Williams // foto: Guliver/Getty Images
Simona Halep - Serena Williams // foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iulie 2019 18:17

WIMBLEDON 2019 // Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) va juca în marea finală de la Wimbledon contra americancei Serena Williams (37 de ani, locul 10 WTA). Va fi cea de-a 11-a confruntare dintre cele două, Serena impunându-se de nouă ori. 

Imediat după victoria categorică reușită în semifinala cu Barbora Strycova (33 de ani, 54 WTA), pe care a învins-o în două seturi, scor 6-1, 6-2, Serena a oferit prima reacție despre confruntarea cu Halep din finală.

„Simona Halep a jucat incredibil astăzi cu Svitolina, mereu am avut meciuri grele cu ea, dar abia aștept meciul contra ei”, a mărturisit Serena. 

Wilander: „Halep nu va mai dicta punctele în finală”

Fostul mare jucător suedez Mats Wilander a vorbit la rândul său despre finala de sâmbătă: „Va fi un meci foarte tare cu Simona Halep, Serena Williams și-a ridicat foarte mult nivelul în ultima perioadă. Ambele joacă din ce în ce mai bine.

Va fi însă complet diferit în finală. De ce? Halep nu va mai dicta punctele sâmbătă. Dacă Serena servește bine, va fi foarte greu. Cred că Serena va ataca foarte mult serviciul secund al Simonei”, a spus acesta.  

Rezumatul partidei Simona Halep - Elina Svitolina:

Vezi și: SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA 6-1, 6-3 // Ce înseamnă calificarea în finala Wimbledon 2019: aproape de locul 4 all-time la bani, urcare spectaculoasă în clasament și bilet aproape asigurat pentru Turneul Campioanelor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
bogdared9
bogdared9  •  11 Iulie 2019, 21:17
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Adica putin mai mult..

bogdared9
bogdared9  •  11 Iulie 2019, 21:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

engonga
engonga  •  11 Iulie 2019, 20:36
Postat de Stoica Relu pe 11 Iulie 2019, 20:09

Bai fratilor,nimeni nu i invincibil.O zi buna,insirata,dispusa la efort si cade si cel mai bun.David la invins pe Goliat.Goliatul de sambata,nu mai e cel de acum 2-3 ani.E de batut cu o tactica buna.Simona a invins o cand americanca era in super forma.Azi nici la 75% dina tunci nu este.E de batut si Simona stie asta.Nici ea nu mai e copila fara experienta din trecut.A vazut multe la viata ei.O sa vedeti ca meciul o sa fie cu totul altul fata de cel de azi cu Strikova.Aceasta e jucatoare de dublu,cu mult inferioara Serenei.Nici nu o putem compara cu Simona.Deci nu este exemplu bun.Daca era Konta ,Serena avea viata grea.Asa a fost un galop de santate si d aia pare un zmeu pentru meciul de sambata.Eu sunt optimist,pentru ca vad o altfel de Simona,calma,lucida,care joaca fiecare minge si mai ales e foarte tare mental.Ceea ce inainte nu prea era,sau nu era deloc.

sa dea domnu sa ai dreptate si sper ca simona sa lase respectul deoparte in aceasta finala

Vezi toate comentariile (20)
Comentează