SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP A AJUNS ÎN ROMÂNIA // VIDEO Primire de gală pentru campioana de la Wimbledon 2019: „Domnul Țiriac m-a făcut să cred că o pot bate pe Serena”

FOTO: Cristi Preda +20   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 15 iulie 2019 17:06

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a revenit în România cu trofeul de la Wimbledon, mai exact o replică mai mică a originalului. Avionul care a purtat-o pe Simona de la Londra la București a aterizat pe aeroportul Otopeni la ora 17:15.

Îmbrăcată lejer, într-un costum sport complet alb, Halep a fost așteptată de zeci de jurnaliști. Din comitetul care a întâmpinat-o chiar pe pistă au făcut parte ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, președintele FRT Ion Țiriac, președintele COSR, Mihai Covaliu, și Ilie Năstase. Nasty a fost primul care a îmbrățișat-o pe campioana noastră. 

Simona a fost primită apoi în Salonul Oficial, unde a oferit primele declarații de la sosire. 

declarațiile Simonei

„Nu o să mă repet, dar aș vrea să mulțumesc familiei pentru tot sprijinul pe care l-am avut de când am început să joc tenis. De asemenea, tututor antrenorilor pe care i-am avut de la 4 ani și jumătate. Echipei mele, formată din oameni extrem de deosebiți. Le mulțumesc fanilor, tuturor oamenilor care îmi transmit gânduri bune.

Bineînțeles, există persoane speciale în viața mea. Doamna Virginia Ruzici a fost alături de mine acum zece ani. A crezut că voi ajunge foarte sus. Darren Cahill, care m-a învățat să cred în mine, să cred că pot câștiga pe cele mai mari arene din lume.

Domnului Țiriac îi mulțumesc pentru toate sfaturile acordate. Dure, mai puține, dure, m-au făcut să mă cred capabilă că o pot bate chiar și pe Serena într-o finală de Mare Șlem. De fiecare dată mă întorc cu drag în România!”.

„Gheorghe Hagi a fost modelul meu de mică, m-a inspirat, dar nu am avut neapărat o legătură directă”

„Nu sunt multe țări care au șansa să aibă un teren de iarbă. E greu când ești copil să visezi că poți câștiga la Wimbledon. Sper ca această victorie să fie o inspirație pentru copii. Să creadă în ei și să nu cedeze niciodată!” Simona Halep

GSP LIVE cu detalii despre revenirea lui Halep

Halep vine din nou pe Arena Națională

Primăria Capitalei a anunțat că va organiza un eveniment în onoarea campioanei de la Wimbledon. Festivitatea este programată miercuri, de la ora 19:00, pe Arena Națională. Mai multe detalii AICI!

Anul trecut, după titlul câștigat la Roland Garros, Gabriela Firea a organizat o festivitate asemănătoare, dar a sfârșit în fluierăturile miilor de fani prezenți pe Arena Națională. 

Vezi și: 

SIMONA HALEP // Courtney Nguyen, jurnalista din SUA care a urmărit-o pe Halep de la început, explică triumful și schimbările Simonei: „Nu știu dacă românii realizează ce a făcut ea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
bogdanghiurco
bogdanghiurco  •  16 Iulie 2019, 10:59

Să-i zică cineva domnului comentator că Horia Tecău a câștigat și el Wimbledonul la dublu, în 2015, nu doar Ilie Năstase acum un secol.

ray51
ray51  •  16 Iulie 2019, 07:35

Gabriela Firea se lupta cu firea romanilor. Vrea sa-si sondeze coeficientul de popularitate. Ma tem ca va avea o surpriza neplacuta.

652056828258442
Serban Pirvulescu  •  15 Iulie 2019, 23:31
Postat de Clau Alex Berdei pe 15 Iulie 2019, 20:26

Atata timp cat stau in spatele Simonei si nu isi fac campanie ,poate sa organizeze oricine.Simona merita!

Și ce politician așezat acum în spatele Simonei nu-și face campanie ? Joha nu, dar Firea da ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează