SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI

Simona Halep și Angelique Kerber au produs marea surpriză a probei de dublu de la Miami! Principalele favorite, eliminate

Simona Halep / Angelique Kerber - Elise Mertens / Aryna Sabalenka, Miami, Turul I
Simona Halep / Angelique Kerber - Elise Mertens / Aryna Sabalenka, Miami, Turul I

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 martie 2021 21:59 / Actualizat vineri, 26 martie 2021 22:58

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) și Angelique Kerber (33 de ani, 26 WTA) au eliminat principalele favorite ale probei de dublu de la Miami, pe Elise Mertens (25 ani, 17 WTA) și Aryna Sabalenka (22 de ani, 8 WTA), scor 7-5, 7-5. 

  • Dacă la Australian Open, unde a fost eliminată în primul tur, a făcut pereche cu o jucătoare de 16 ani, Charlotte Kempenaers-Pocz, Simona Halep va evolua acum la Miami alături de un nume tare din tenis: Angelique Kerber.
  • În optimile de finală, Halep și Kerber le vor înfrunta pe Lyudmyla Kichenok și Jelena Ostapenko.

Simona Halep și Angelique Kerber, jucătoare cu 5 trofee de Grand Slam la simplu, s-au sincronizat exelent și la dublu. Parteneriatul inedit intermediat de Darren Cahill a dus la marea surpriză a turneului de la Miami, eliminarea favoritelor principale, campioanele de la Australian Open 2021. 

Halep și Kerber, victorie mare la Miami

Mertens și Sabalenka au început în forță disputa de la Miami. Bielorusa a fost agresivă, a lovit puternic pe retur, și a izbutit desprinderea la 3-1. Simona și Angelique s-au adaptat din mers. Au început să dicteze ritmul partidei, s-au retras în spatele terenului, de unde au dominat schimburile și au forțat erorile adversarelor. 

Finalul partidei a avut-o protagonistă pe Halep. În ciuda unor dureri evidente la braț, sportiva din România a evoluat fără greșeală, a trimis câteva mingi inteligente pe corpul adversarelor și a obținut desprinderea decisivă.

83 de minutea fost durata meciului dintre perechile Halep/Kerber și Mertens/Sabalenka

FINAL » Halep / Kerber - Mertens / Sabalenka 7-5, 7-5

6-5, Break Halep/Kerber: la 40-30 pentru adversare, Simona a ieit la rampă. A returnat perfect, direct în Sabalenka, apoi a rezistat excelent în raliul din spatele terenului, forțând-o pe Mertens să trimită afară. 
5-4, Break Halep/Kerber: Simona izbutește un lob defensiv senzațional. Sabalenka renunță să alerge după minge, iar Kerber servește pentru meci. 
3-0, Break Halep/Kerber: Experiența superioară își spune cuvântul într-un game în care primul serviciu nu a fost pus în teren. 
1-0, Break Halep/Kerber: Încă o revenire de la 15-40 pentru perechea româno-germană. 

7-5, Game și Set Halep/Kerber!
6-5, Break Halep/Kerber: Simona stă excelent în raliul decisiv și duce la bun sfârșit revenirea de la 0-40.
5-5, Game Halep/Kerber: Sportiva din Germania urcă mult în teren și lovește cu forehand-ul pe centrul terenului, între adversare. A fost punctul care a adus game-ul.
4-5, Game Mertens/Sabalenka: Aryna, jucătoarea cu cea mai puternică servă dintre cele 4, câștigă un game rapid, doar datorită serviciului bine plasat. 
4-4, Game Halep/Kerber: Simona pune prima minge în teren și le incomodează vizibil pe adversare. 
2-3, Break Halep/Kerber: Două duble greșeli consecutive restabilesc egalitatea la break-uri.
1-3, Break Mertens/Sabalenka: Bielorusa forțează la retur, intră mult în teren, și produce primul break al partidei. 

A început partida! 

Simona Halep, jonglerii cu mingea de fotbal la Miami

Citește mai multe știri despre Simona Halep:

Simona Halep, prima reacție după revenirea de mare campioană din meciul cu Garcia: „Atunci a început să greșească, iar eu să mă relaxez”

Simona Halep își anunță obiectivele: „Sunt interesată de turnee mai mult decât de clasament” » Cum poate reveni pe locul 2

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
catalynn
catalynn  •  26 Martie 2021, 22:49

O placere sa vezi un astfel de meci, fetele joaca exclusiv pt orgoliu și antrenament. Felicitări Simo, felicitări Angie! :-)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează