SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

FOTO Simona Halep, antrenament în noul „Philippe Chatrier" » Cum arată arena

ROLAND GARROS 2020. Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a ajuns la Paris, acolo unde va juca al doilea turneu de Grand Slam al anului. +3   FOTO
ROLAND GARROS 2020. Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a ajuns la Paris, acolo unde va juca al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 21:47 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 22:01

ROLAND GARROS 2020. Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a ajuns la Paris, acolo unde va juca al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Sportiva noastră a postat pe rețelele de socializare imagini din interiorul noului „Philippe Chatrier". „Mingi noi, acoperiș nou. Este minunat să fiu la Roland Garros!”, a scris Simona pe Facebook.

Tradițional al doilea turneu de Mare Șlem al anului, Roland Garros-ul, va inaugura noul „Philippe Chatrier". Cea mai mare arenă din complex, cu o capacitate de 15.525 de locuri, a primit un acoperiș. Competiția de la Paris este ultima de Mare Șlem care își acoperă arena centrală, într-un proiect care a durat opt luni. 

Roland Garros 2020. Simona Halep și-a aflat traseul

Halep, Patricia Țig (26 de ani, 58 WTA), Irina Begu (30 de ani, 72 WTA), Sorana Cîrstea (30 de ani, 83 WTA) și Ana Bogdan (27 de ani, 93 WTA) au aflat cu cine se vor duela la Roland Garros.

  • Simona Halep - Sara Sorribes Tormo (23 de ani, 70 WTA)
  • Patricia Țig - Stefanie Voegele (30 de ani, 116 WTA)
  • Irina Begu - Jil teichmann (23 de ani, 54 WTA)
  • Sorana Cîrstea - Elena Rybakina (21 de ani, 18 WTA)
  • Ana Bogdan - Timea Babos (27 de ani, 107 WTA)

Dacă Simona Halep trece de spanioloaica Sara Sorribes Tormo în prima rundă, în cea de-a doua fază o va înfrunta pe câștigătoarea dintre Irina Begu și Jil Teichmann! Cea mai periculoasă adversară de pe partea de tablou a Simonei pare a fi Kiki Bertens (28 de ani, 8 WTA), favorita numărul 5, pe care ar putea-o înfrunta în sferturile de finală. 

Decizie „anti-Rafael Nadal” la Roland Garros! Schimbarea care l-ar dezavantaja evident pe spaniol

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează