SPORTURI  »  TENIS  »  ANTRENAMENT

VIDEO Simona Halep, antrenament intens înainte de Australian Open » Jucătorul alături de care și-a testat loviturile: „Întotdeauna o plăcere”

Antrenamentul Simonei Halep
Antrenamentul Simonei Halep

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 14:57 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 15:09

Simona Halep (29 de ani, locul 2 WTA) a susținut o sesiune de antrenament transmisă live, cu o lună înainte de Australian Open, cel mai important turneu al începutului de an.

  • Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului 2021, se va desfășura între 8 și 21 februarie.

Sportiva din România și-a antrenat mai multe dintre loviturile din repertoriu și a reușit câteva execuții de excepție. La fel ca în partidele oficiale, Simona a dat totul pe teren, fiind vizibil nemulțumită în momentul în care o lovitură a sa s-a dus în afara suprafeței de joc.

Simonei i s-a alăturat tânărul jucător de tenis Sergiu Celebidachi (20 de ani), cu care constănțeanca a schimbat mai multe lovituri. La finalul antrenamentului, Simona i-a mulțumit acestuia pe contul de Instagram: „Sergiu, mulțumiri imense pentru sesiunile de antrenament pe care le-am avut în această perioadă, este întotdeauna o plăcere să ne antrenăm împreună”.

În perioada imediat următoare, Simona va continua pregătirile pentru Australian Open, turneu la care a reușit să ajungă în finală în anul 2018, când a cedat în fața Carolinei Wozniacki, scor 6-7 (2), 6-3, 4-6. Anul trecut, Simona s-a oprit în semifinale, fiind învinsă de Garbine Muguruza, scor 6-7 (8-10), 5-7.

Citește mai multe știri din tenis:

Soțul Serenei Williams reacționează dur la adresa lui Ion Țiriac după ce miliardarul i-a cerut jucătoarei să se retragă

VIDEO Venus și Serena Williams, în dans spre Australian Open: „Sper că vedeți cât suntem de serioase la antrenament”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează