SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep, anunț important despre primul turneu oficial la care participă: „Acolo sper să încep”

Simona Halep. Sursă foto: Captură TV Telekom Sport +36   FOTO
Simona Halep. Sursă foto: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2020 13:31 / Actualizat duminica, 05 iulie 2020 13:46

Simona Halep se află la Cluj, unde azi va participa la un meci demonstrativ de dublu-mixt, în cadrul turneului Winners Open. Numărul doi mondial a dialogat cu presa și a oferit indicii despre prima competiție oficială la care ar putea participa în această vară. 

În cazul în care lucrurile evoluează într-o direcție favorabilă în Italia, Simona Halep ar putea fi la startul turneului de la Palermo (zgură), care începe pe 3 august. 

„S-a schimbat viaţa mea. Totul e diferit. Faptul că nu mai călătoresc a fost şi un lucru bun, pentru că m-am odihnit foarte mult, mi-am dorit acest lucru. 

E greu fără turnee, simt lipsa lor, sper ca în curând să putem călători în linişte şi fără teamă, pentru că este un pic îngrijorător. Nu am luat încă o decizie clară, dar eu sper să încep cu Palermo”, a declarat Halep, potrivit TV Telekom Sport. 

Wild-card pentru Simona Halep la Palermo

Organizatorii turneului de la Palermo, care va marca revenirea tenisului feminin, vor să ofere un wild card pentru Simona Halep și să aibă spectatori în tribune.

Repornirea circuitului feminin se va face pe 3 august cu turneul de la Palermo, însă mai sunt multe necunoscute care trebuie lămurite. Organizatorii italieni speră ca întrecerea care se va desfășura pe zgură să se dispute în prezența spectatorilor. 

Italienii ar putea avea succes, mai ales că fostul lider mondial a anunțat că deocamdată nu intenționează să participe la US Open, 31 august-13 septembrie. 

225.000 de dolarisunt premiile totale pe care le va oferi turneul de la Palermo

FOTO. Imagini de colecție din cariera Simonei Halep:

+32 FOTO

VIDEO. Bogdan Stelea a vorbit despre Simona Halep: „Niciodată nu cred că am făcut atâtea duble”

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

FOTO Simona Halep, primele imagini de la Cluj + de la ce oră joacă la Winners Open

Gabriela Ruse câștigă Winners Cup! A învins-o în două seturi pe Irina Begu în primul turneu de tenis din România

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  06 Iulie 2020, 09:22

Succes Simona ! Si sa ramai sanatoasa !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează