SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Simona Halep, așteptată cu brațele deschise la turneul de la Palermo: „Suntem nerăbdători să te vedem!”

Simona Halep ar putea reveni în circuit la Palermo, pe 3 august // foto: Guliver/gettyimages
Simona Halep ar putea reveni în circuit la Palermo, pe 3 august // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2020 17:33

Organizatorii turneului WTA de la Palermo, care va începe pe 3 august, au reacționat după ce Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a anunțat că ar putea participa la competiția din Italia.

Directorul turneului, Oliviero Palma, a declarat că „suntem foarte mulțumiți de interesul arătat de Simona Halep față de Palermo Open. Suntem nerăbdători să te vedem în August pentru o ediție istorică a turneului”.

Acesta a adăugat faptul că se află în discuții cu reprezentații lui Halep de ceva vreme, în vederea participării sportivei românce la întrecerea care se va desfășura pe zgură.

„De câteva zile discutăm despre posibila participare la turneul din Palermo a uneia dintre cele mai bune jucătoare ale lumii. Ușile vor rămâne deschise pentru Halep până în ultima clipă, la fel ca pentru orice altă jucătoare din Top 10 care va dori să-și reia activitatea la Palermo”, a spus Palma pentru site-ul oficial al turneului.

Simona Halep: „Sper să încep cu Palermo”

Duminică, înainte de a participa la un meci demonstrativ de dublu-mixt, în cadrul turneului Winners Open de la Cluj, Simona a dialogat cu presa și a oferit indicii cu privire la prima competiție oficială la care ar putea participa în această vară.

„E greu fără turnee, simt lipsa lor, sper ca în curând să putem călători în linişte şi fără teamă, pentru că este un pic îngrijorător. Nu am luat încă o decizie clară, dar eu sper să încep cu Palermo”, a declarat Halep, conform TV Telekom Sport.

225.000 de dolarisunt premiile totale pe care le va oferi turneul de la Palermo, care se va desfășura între 3 și 9 august

Citește mai multe știri din tenis:

WINNERS CUP. Halep, Ruse, Tecău și Copil, supereveniment la Cluj Monica Niculescu se antrenează pe hard: „Planuri nu mi-am făcut, aștept să văd cum merge treaba”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
560928364107122
Marcel Jeler  •  07 Iulie 2020, 09:51

POVESTI. INCEPE IAR POVESTEA CU LIPSA DE MECIURI , ACCIDENTARI, CAND DE FAPT E APROAPE DE FINAL....

347655969058390
Ion Popescu  •  06 Iulie 2020, 20:00

Succes Simona si sa ramai sanatoasa !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează