SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

EXCLUSIV Simona Halep, campioană la Roland Garros? Ce a observat Ion Țiriac: „Depinde de un singur lucru! Atunci pornește mașinăria”

Articol de , - Publicat sambata, 26 septembrie 2020 12:02 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 14:33

Ion Țiriac, fost câștigător la Roland Garros în proba de dublu și om de afaceri de 81 de ani, a comentat șansele Simonei Halep pentru a câștiga Roland Garros 2020. 

„Are aceleași șanse pe care le-a avut întotdeauna. Ea poate să câștige orice turneu din lumea asta, dar, cu emotivitatea pe care o are, e greu până se pune în mișcare «mașinăria», de la cap până la picioare. Atunci, ea depinde foarte mult de primele tururi. Cum am spus, toate au aceeași șansă în ziua de start, dar unii fac finala în prima zi și alții după șapte zile”, a explicat Ion Țiriac pentru GSP.RO. 

  • Simona Halep (28 de ani, loc 2 WTA) debutează la Roland Garros împotriva spanioloaicei Sara Sorribes Tormo (23 de ani, 70 WTA). Halep e marea favorită la trofeu. 

Citește și alte știri despre Simona Halep la Roland Garros:

Surpriză majoră! Pe cine vede Martina Navratilova ca principala adversară a Simonei Halep la trofeul Roland Garros: „Nici Serena, nici Pliskova”

„Serviciul și primele meciuri” » Elementele-cheie pentru ca Simona Halep să triumfe din nou la Roland Garros

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează