SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2020

Simona Halep, mai deschisă ca niciodată » Totul despre cele mai grele două momente din viața sa: „E ceva personal. Nu am vorbit des despre asta”

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) poate ajunge astăzi la 15 victorii consecutive în carieră, dacă va trece de Sara Sorribes Tormo (23 de ani, 70 WTA) în primul tur de la Roland Garros 2020 +37   FOTO
Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) poate ajunge astăzi la 15 victorii consecutive în carieră, dacă va trece de Sara Sorribes Tormo (23 de ani, 70 WTA) în primul tur de la Roland Garros 2020

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 septembrie 2020 10:59 / Actualizat duminica, 27 septembrie 2020 12:13

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a vorbit despre cele mai grele două momente din cariera ei, mutatul la 16 ani de la Constanța la București și operația de micșorare a sânilor din 2009.

„Am trecut prin două momente foarte dificile. Primul, când am plecat de-acasă, la 16 ani. Am zis că trebuie să plec din Constanța pentru a avea mai mulți parteneri de antrenament, un univers mai deschis, și faptul că am venit în București singură nu a fost deloc ușor. Dar am trecut peste și pot să zic că m-a întărit, mi-a dat puterea să fac față celorlalte momente grele care au venit după. 

Al doilea moment greu a fost operația. Nu am vorbit des despre acest lucru, pentru că este ceva personal. Am decis singură, părinții au fost aproape, dar nu mi-au spus ce să fac. Am făcut-o strict pentru tenis. Știam că dacă nu o fac, o să am probleme cu spatele din ce în ce mai mari și că n-o să pot să ajung la nivelul pe care mi-l doream”, a spus Simona în cadrul unui interviu.

Simona Halep împlinește astăzi 29 de ani

„Astăzi este o zi specială din multe motive, nu numai din prisma faptului că îmi sărbătoresc ziua de naștere, dar și pentru că suntem binecuvântați să practicăm sportul pe care îl iubim într-un an atât de dificil pentru toți. 

Roland Garros va avea întotdeauna un loc important în inima mea, și să joc astăzi pe noua arenă, într-un astfel de an, este ceva de reținut pentru totdeauna. 

Vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre și să ne bucurăm de această zi cât de mult putem”

Simona Halep

Răsfoiește o galerie foto spectaculoasă cu Simona Halep

+33 FOTO

Citește mai multe știri despre Simona Halep:

Cadoul pe care și-l dorește Simona Halep, cu ocazia zilei de naștere: „Ar face din aniversarea mea o sărbătoare cu adevărat reușită”

Un deceniu la Roland Garros. Cum a evoluat Simona Halep pe zgura pariziană de la o ediție la alta

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
347655969058390
Ion Popescu  •  27 Septembrie 2020, 17:19

Romanii se bucura de victoria conationalilor. Dusmanii isi rod unghile de rautate, invidie, ura.

bazinga
bazinga  •  27 Septembrie 2020, 16:46
Postat de Mircea Voica pe 27 Septembrie 2020, 13:54

la multi ani ,simona...........sa joci tot mai bine,pt. tine si pt.bucuria noastra..........

Crede-ma, nu toata lumea se bucura!

2331468886968641
Jan-Fridolin Benet  •  27 Septembrie 2020, 15:39

La multi ani Simona....ar trebui sa invatam sá ne pretuim valorile..

Vezi toate comentariile (10)
Comentează