SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA 6-1, 6-3 // Mats Wilander, cucerit definitiv: „Este o zi mare pentru România!”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iulie 2019 16:56

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) a învins-o pe ucraineanca Elina Svitolina (24 de ani, locul 8 WTA), cu scorul de 6-1, 6-3, și s-a calificat în finala turneului de la Wimbledon 2019. Mats Wilander, specialistul Eurosport, a fost încântat de prestația româncei.

„Este o realizare incredibilă. Mi se pare cu atât mai mare, cu cât este obținută de o jucătoare care iubește zgura. Este o zi mare pentru România!

Primele două game-uri ale partidei au fost mai intense, apoi Simona a fost din ce în ce mai bună. A fost mai relaxată, a dictat ritmul. S-a ridicat la nivelul așteptărilor, a încercat să lovească câștigător. A știut să revină în punct când a fost atacată. A împins-o pe Elina în spate când a fost cazul.
A fost foarte concentrată.

La 5-1, a avut câteva momente în care a avut dificultăți, era supărată că nu îi intră câteva lovituri, la acel scor. A luptat de la un capăt la celălalt”, a declarat Wilander pentru Eurosport. 

Vezi și: 

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA 6-1, 6-3 // Ce înseamnă calificarea în finală Wimbledon 2019: aproape de locul 4 all-time la bani, urcare spectaculoasă în clasament și bilet aproape asigurat pentru Turneul Campioanelor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
105662257060988
Eugen Qy  •  11 Iulie 2019, 18:13

"Cred că a jucat incredibil astăzi. S-a mişcat foarte excelent, a lovit perfect mingea." Chiar daca nu e corect gramatical in nicio limba, aprecierea Svitolinei arata -in mare- EXACT ceea ce era de aratat despre SIMONA, despre jocul ei de pe terenurile de la Wimbledon ! BRAVO SIMONA !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close