SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2020

SIMONA HALEP - ELISE MERTENS // EXCLUSIV Alexandra Cadanțu, jucătoare care a învins-o pe Mertens: „Așa poate fi surprinsă belgianca”

Articol de - Publicat duminica, 26 ianuarie 2020 20:37

Simona Halep - Elise Mertens, duelul din optimile de finală de la Australian Open, a fost prefațat pentru GSP.ro de către Alexandra Cadanțu (29 de ani), fost număr 59 în ierarhia WTA.

  • Meciul dintre Halep (28 de ani, 3 WTA) și Mertens (24 de ani, 17 WTA) va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Eurosport 1 și Eurosport HD.

Alexandra Cadanțu, în prezent pe locul 268 WTA, a învins-o în 2014 pe Mertens la un turneu de categorie inferioară și a analizat modul în care Simona Halep ar putea s-o surprindă pe belgiancă în duelul din optimile de la Australian Open. 

„Tot ce pot să spun e că am jucat cu Mertens o singură dată, în Mexic, la un turneu de 60k ITF. S-a întâmplat acum aproximativ 5 ani. Am jucat vreo 4 ore și un sfert, iar în timpul meciului arbitrii s-au schimbat între ei, că făcuseră insolație. Am reusit să câștig, dar nu m-am mai întâlnit cu ea de atunci, jucând alt nivel de turnee.  

Sper ca Simona să câștige, mai ales că a arătat că este în formă și a crescut de la meci la meci. Stilul lui Mertens se potrivește pentru ea, mai ales că nu este una dintre jucătoarele extrem de agresive și puternice din punct de vedere al forței

Simona o poate surprinde pentru că se mișcă foarte bine și iese din defensivă în atac foarte bine. Face foarte multe puncte chiar și din apărare, ajungând în atac destul de ușor”, a spus Alexandra Cadanțu, în exclusivitate pentru GSP.ro.

„Sunt șanse mari ca Simona să ajungă în finală așa cum arată acum partea ei de tablou. După părerea mea, poate câștiga turneul” - Alexandra Cadanțu, despre șansele Simonei Halep la Australian Open

1.54e cota oferită de casele de pariuri pentru un succes al Simonei Halep cu Mertens. Belgianca are 2.50

SIMONA HALEP - ELISE MERTENS // EXCLUSIV Alexandra Cadanțu, jucătoare care a învins-o pe Mertens: „Așa poate fi surprinsă belgianca”
  • Alexandra Cadanțu

VIDEO // Conferință de presă Simona Halep

+12 FOTO

Vezi și: 

Simona Halep, câștiguri istorice din tenis! Pe ce loc urcă în clasamentul all-time la bani

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
digei
digei  •  26 Ianuarie 2020, 23:24

E de tot rasul sa puneti un articol in care Alexandra Cadanțu(!!!) sa-i dea sfaturi, sa-i deschida ochii Simonei Halep ca si cum ar fi o pustoaica de 17 ani cazuta din cer. E jenant ceea ce faceti.

hammer100
hammer100  •  26 Ianuarie 2020, 21:52
Postat de spartcapus pe 26 Ianuarie 2020, 21:48

Tu esti si dumb si dummber!:)))

bine ca s-a desfiintat definitiv si irevocabil rapid in 2016,chiar o meriti.

spartcapus
spartcapus  •  26 Ianuarie 2020, 21:48
Postat de hammer100 pe 26 Ianuarie 2020, 21:42

in mod normal ar trebui sa castige la pas australian open simona halep. pai halep este in top 10 mondial dpdv al banilor incasati din tenis si al timpului petrecut in primele 5 din lume. cea mai constanta jucatoarea de pe terra ,la tenis este stelista. hai Steaua halep,o tara intreaga te sustine.

Tu esti si dumb si dummber!:)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează