SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep, extenuată după 9 meciuri în 13 zile: „Sunt obosită, au fost două săptămâni pline”

Simona Halep în ultimul meci din Dubai // Foto: Guliver/GettyImages
Simona Halep în ultimul meci din Dubai // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2019 08:55

Simona Halep (27 de ani) a ajuns până în finală la Doha și a ratat calificarea în semifinale la Dubai. După două turnee într-o perioadă scurtă, numărul 2 WTA recunoaște că se resimte.

"Sunt obosită, e normal după două săptămâni pline de meciuri, cu tensiune, cu presiune la Fed Cup. Dar sunt foarte mulţumită de toată perioada, şi astăzi am fost foarte aproape, dar nu am mai putut în decisiv.

M-au luat un pic şi durerile la picioare, dar e normal. Încerc să iau doar ce a fost pozitiv şi să mă odihnesc acum", a spus Halep la TV Digi Sport.

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) a fost eliminată joi în sferturile de finală ale turneului de la Dubai de elvețianca Belinda Bencic (21 de ani, 45 WTA), scor 6-4, 4-6, 2-6.

9 meciuri în 13 zile a jucat Simona Halep

13 duble greșeli
a comis Simona Halep în confruntarea cu Belinda Bencic. În comparație, în meciul precedent, contra Lesiei Tsukenko, a comis una singură

Citește și:

SIMONA HALEP - BELINDA BENCIC // Halep, noi probleme medicale: „Din cauza asta nu am putut servi!” + Care e obiectivul pe termen scurt

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
argus
argus  •  23 Februarie 2019, 04:09

Ca sa vezi! Simona, a dovedit "inteleapta" hotarare de renunta la un antrenor! Asta se vede in modul in care "antrenoarea din ***" si-a alcatuit programul participarilor in 2019 (incepand cu"banala"recuperare fizica). Vaicareala! Cine te-a obligat Dra sa te surmenezi? Cu cie te-ai sfatuit? Oare, Virginia Ruzici se uita metreu "frumos" la tine, asa ca nu indrazneste sa-ti dea un sfat? Sau, dimpotriva? te sfatuieste dar tu...stii mai binew "ce, cum si cand"? Ai vrut "libertate" acum o platesti cu non-performanta! Imi pare rau! Dar toti cei ce "te plang" nu fac altceva decat sa te induca in eroare, creidu-ti un sentiment, fals, de perfectiune! Nu-i cazul, inca! Pentru perfectiune, se mai si renunta la "placerea de a fi liber", poate ca n-ai stiut!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anne1970_ar
anne1970_ar  •  22 Februarie 2019, 23:39

Cred ca la pregatirea ei fizica redusa in ultimele luni si-a calculat gresit programul. Putinele zile ce le are pentru recuperare, cred ca nu sunt suficiente pt a face fata in turneele americane din martie. Dar, bafta Simona!

974595099240315
Vasile Lascar  •  22 Februarie 2019, 20:16

La alte sportive nu conteaza varsta...Simona scumpa de ea a facut tot ce a putut, are inca emotii si nu mai are forta aceea care o face fenomenala...Sa-i dea Bunul Dumnezeu sanatate si atunci se va ridica din nou ! Pana in prezent eu ca roman as vrea sa mai apara fete si baieti in tenis mai ceva ca SIMONA....dar nu cred ca o sa apara....! Multa stima si iubire pentru fata noastra de aur cu diamante !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează