SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Când se joacă Simona Halep - Irina Begu, în turul 2 la Roland Garros. Cine transmite la TV

Simona Halep vs Irina Begu, foto: Guliver/Gettyimages
Simona Halep vs Irina Begu, foto: Guliver/Gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 septembrie 2020 16:56 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 09:57

Simona Halep (loc 2 WTA, 29 de ani) o înfruntă pe Irina Begu (30 de ani, 73 WTA) miercuri, ora urmând să fie anunțată de organizatori. Meciul Simonei Halep este transmis de Eurosport. 

Halep vs Begu 7-0

Simona Halep o conduce pe Irina Begu la întâlniri directe cu scorul de 7-0. Specialiste de zgură, cele două nu s-au întâlnit niciodată la un Grand Slam. În toate cele 6 întâlniri, Begu a reușit să îi câștige un singur set contra locului 2 WTA, la Madrid, în 2016, când Simona s-a impus cu 6-3, 0-6, 6-1. 

Simona Halep, favorita detașată în opinia Martinei Navratilova

Pentru prima dată, Roland Garros se joacă toamna, va fi mai frig, iar mingile vor fi mai grele și mai lente, condiții care o avantajează pe Simona Halep. În zilele reci și umede din Paris, va fi foarte greu pentru oricine să treacă de Simona Halep, care se mișcă excelent pe zgură. Jucătoarele de atac, ca Serena Williams și Karolina Pliskova, nu vor aprecia condițiile de toamnă, fiindcă nu vor beneficia de serviciile puternice și loviturile în forță de care dispun. Vor fi lovituri pe care le vor crede câștigătoare, dar mingile tot le vor fi returnate. Abia am ajuns în Paris, condițiile meteo prezintă vânt și ceva ploaie, deci va fi Raiul celor care returnează bine. E turneul Simona Halep. Nu a mers la US Open, deci e fresh, iar încrederea ei este la nivel înalt după ce a câștigat două turnee pe zgură, la Praga și Roma, bifând 10 victorii consecutive”, a explicat Martina Navratilova pentru WTA. Dar a văzut și o rivală surpriză pentru Simona Halep. 

Citește și alte știri despre Simona Halep:

VIDEO Simona Halep, surpriză după victoria de la Roland Garros! Ce a apărut pe străzile din Paris

Barbara Schett, gest superb pentru Simona Halep în studioul Eurosport: „Am un mic cadou pentru tine”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează