SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

Simona Halep, laude pentru Bianca Andreescu, după succesul de la Rogers Cup: „Este o luptătoare”

Articol de GSP - Publicat marti, 13 august 2019 19:02

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) se pregătește pentru debutul la Cincinnati Open și a susținut o conferință de presă în care a vorbit, printre altele, despre campioana de la Rogers Cup, Bianca Andreescu (19 ani, 14 WTA). 

„Pentru Bianca este important acest succes de la Toronto, ţinând cont că venea după o accidentare. A învins jucătoare importante. Este o luptătoare, a demonstrat asta deja şi mă bucur pentru ea”, a spus Simona Halep, la conferinţa de presă. 

Bianca Andreescu a cucerit trofeul de la Rogers Cup, în urma abandonului Serenei Williams (37 de ani, 10 WTA), la scorul de 3-1 în primul set.  

Simona Halep va intra direct în turul secund de la Cincinatti și o va înfrunta pe Ekaterina Alexandrova (24 de ani, 43 WTA), jucătoare care a trecut de Carla Suarez Navarro (30 de ani, 29 WTA), cu scorul de 6-4, 6-1, după 57 de minute de joc. 

Halep și Andreescu nu s-au întâlnit niciodată până acum ca adversare pe terenul de tenis.

VEZI ȘI:

WTA CINCINNATI / Simona Halep explică de ce ar vrea s-o înfrunte pe Carla Suarez Navarro: „Toate meciurile au fost grele”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
florinso
florinso  •  13 August 2019, 21:26

Cred ca Bianca ar avea castig de cauza. Eu tin cu amandoua locuind in Canada. Dar într-un meci între ele as tine cu Simona iar fiica mea cu Bianca.

catalynn
catalynn  •  13 August 2019, 19:35

Sper sa nici nu se intalneasca, vor iesi tot felul de discutii prostesti indiferent de cine va castiga. Bibi este o jucatoare exceptionala in clipa de fata, 7-0 cu jucatoarele de top 10 deci daca ar juca cu Simona in perioada imediat urmatoare, cu toate ca si Simona traverseaza o perioada fasta fiind cea mai recenta castigatoare de GS, as paria totusi pe Bianca. :-) Succes Simonei la Cincy si ambelor la NY! :-)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează