SPORTURI  »  TENIS  »  REACȚIE

Premierul României intervine în cazul Simonei Halep: „E absolut incorect!”

Simona Halep // FOTO: Imago
Simona Halep // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 24 mai 2023 17:17 / Actualizat miercuri, 24 mai 2023 17:56

Premierul României, Nicolae Ciucă, a intervenit în scandalul de dopaj în care e implicată Simona Halep.

Într-o declarație dată azi, Nicolae Ciucă a spus că consideră nevinovată pe Simona Halep și cere românilor să o sprijine.

Șoc în handbalul feminin românesc: Federația invită echipa de pe locul 10 să joace în Champions League! „Vestea ne-a lăsat fără aer!”
liga campionilor
Șoc în handbalul feminin românesc: Federația invită echipa de pe locul 10 să joace în Champions League! „Vestea ne-a lăsat fără aer!”

Premierul Nicolae Ciucă o apără pe Simona Halep

 „​Simona Halep este judecată în momentul de față de către toată lumea și e absolut incorect, având în vedere ce a însemnat ea pentru România.

Din punctul meu de vedere, Simona este nevinovată, iar noi toți trebuie să o susținem, pentru că ea reprezintă o etapa din istoria tenisului feminin românesc și ne-a bucurat pe toți. Nu o dată am stat să privim meciurile și finalele ei. Atunci am fost mândri. 

Acum că s-a întâmplat chestiunea aceea, care este încă nevalidată, toată lumea o judecă și o analizează. Nu este corect față de ea”, a spus Nicolae Ciucă, potrivit Hotnews.

Încă o amânare? 

Simona Halep a dezvăluit, luni seară, că ITIA a solicitat din nou o altă dată pentru audierea în cazul său de dopaj, organismul motivând că „am propus ca ambele acuzații să fie judecate la aceeași înfățișare”.

Organismul internațional a răspuns ziarelor din Marea Britanie cu privire la motivul acestei cereri. „Am propus ca ambele acuzații să fie judecate la aceeași înfățișare, pentru a evita mai multe audieri. Pentru a se întâmpla asta, vrem ca toate părțile implicate, inclusiv Tribunalul, să aibă suficient timp pentru a procesa numărul mare de probe din acest caz. În final, decizia aparține Tribunalului. Simona Halep va avea și ea șansa de a-și prezenta argumentele în fața Tribunalului", se arată în reacția ITIA.

Pentru a se întâmpla asta, vrem ca toate părțile implicate, inclusiv Tribunalul, să aibă suficient timp pentru a procesa numărul mare de probe din acest caz. În final, decizia aparține Tribunalului. Simona Halep va avea și ea șansa de a-și prezenta argumentele în fața Tribunalului", se arată în reacția ITIA.

Sunt încă o dată extrem de șocată și dezamăgită de atitudinea ITIA. Deși ITIA, prin reprezentantul Nicole Sapstead, a comunicat public acum 3 zile că ITIA «își menține angajamentul de a judeca cazul doamnei Halep într-o manieră empatică, eficientă și în timp util», în același timp ei cereau oficial Tribunalului să-mi amâne audierea... pentru a treia oară. ITIA spune public un lucru și face altceva în privat, am cerut în repetate rânduri să fiu audiată și ITIA a încercat în mod repetat să întârzie asta. Când se va opri? Întreb acest lucru încă o dată. Am dreptul la o audiere rapidă, să acționeze în acest fel este împotriva drepturilor mele. 

- Simona Halep

Citește și: 

Clipul prin care Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au ales să își facă publică idila: „Tu și eu! Faci imposibilul posibil”

Una dintre rivalele Simonei Halep a făcut marele anunț: „Sunt fericită și liniștită, mă bucur de zilele în care mă trezesc fără simt durere”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
inshallah
inshallah  •  30 Mai 2023, 16:14

aia prinsa cu laba in borcanul cu miere si asta cica e nevionovata

dragan
dragan  •  25 Mai 2023, 22:44
Postat de befree pe 24 Mai 2023, 21:31

Sigur ba *** ai rezolvat toate probleme tarii. A mai ramas sa-i aperi pe trisori...

daca stau si ma gindesc bine, tu, befree-ule, esti una din PROBLEME TARII! (chiar daca ai scris aiurea, ma fac ca am inteles!) de ce sint atit de linistit? simplu: stiu ca pe cei ca tine ii rezolva selectia naturala!

Haha1989
Haha1989  •  25 Mai 2023, 07:48

Deci asa se rezolva problemele? Chiar nu mai aveți probleme de rezolvat d-le general, prim ministru tânăr și pensionar tânăr!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează