SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

„Ultima dezamăgire dintr-un șir lung” » Ce scrie presa de pe mapamond despre colapsul Simonei Halep la US Open

Simona Halep / Sursă foto: Imago Images
Simona Halep / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2022 08:27 / Actualizat marti, 30 august 2022 09:29

Eliminarea prematură suferită de Simona Halep la US Open în fața ucrainencei Daria Snigur (2-6, 6-0, 4-6) a fost analizată în amănunt pe site-ul oficial al WTA.

După ce a devenit una dintre jucătoarele importante ale lumii, Simona Halep nu a reușit să repete la turneul din New York rezultatele de la Roland Garros, Wimbledon sau Australian Open. Aseară, românca a bifat un nou eșec prematur la Flushing Meadows, cei de la WTA scoțând în evidență rezultatele sub așteptări înregistrate de Halep de-a lungul timpului la US Open. 

Reacția presei de pe mapamond, după eliminarea Simonei Halep de la US Open: „Ultima dezamăgire dintr-un șir lung”

„Prima mare surpriză de la US Open 2022 a însemnat eliminarea Simonei Halep din primul tur, de către o sportivă venită din calificări, Daria Snigur. Alături de Caroline Garcia, Halep venea la Flushing Meadows ca una dintre cele mai în formă jucătoare din circuit. 

Dar românca a fost eliminată, după ce a dat de o sportivă de 20 de ani din Ucraina aflată la abia al 3-lea său meci oficial la nivel de WTA. A fost prima victorie în WTA pentru Snigur, care a reușit să îi facă nu mai puțin de 5 breakuri Simonei Halep”,

Ea a terminat partida cu 11 lovituri câștigătoare și 27 de neforțate, în timp ce Halep a reușit 13 winners și, total neașteptat, nu mai puțin de 30 de neforțate. A fost ultima dezamăgire dintr-un șir lung pentru româncă, la US Open.

Acest turneu a fost o mare provocare pentru ea, din 2015, când ajungea în semifinale. În 2017 și 2018 a pierdut în primul tur, în 2019 a fost eliminată în turul doi, iar anul trecut nu a trecut de optimi”, a scris site-ul wtatennis.com.

US Open, turneu de coșmar pentru Simona Halep » Încă o eliminare în turul 1 la acest Grand Slam
US OPEN
US Open, turneu de coșmar pentru Simona Halep » Încă o eliminare în turul 1 la acest Grand Slam

Ce scriu francezii despre Simona Halep: „Jocul româncei a fost dezordonat”

Visul american al Simonei Halep s-a oprit în fața numărului 124 WTA.

New Yorkul nu a fost niciodată pe placul Simonei Halep (o singură semifinală în 11 participări), dar numărul 7 WTA a avut o mare șansă la acest US Open. În baza titlului de WTA 1000 de la Toronto și a colaborării cu Patrick Mouratoglou, Halep venea ca o mare favorită la US Open, dar a pierdut în fața modestei jucătoare din Ucraina, locul 124 WTA. 

Jocul româncei a fost dezordonat, aducându-i o mare dezamăgire dublei câștigătoare de Grand Slam, care acum trebuie să ia avionul spre casă mult mai devreme decât și-ar fi dorit. 

- Site-ul welovetennis.fr

Laude pentru Daria Snigur: „Țineți minte numele ei”

Daria Snigur, debutanta care a produs una dintre marile surprize din prima zi de la Flushing Meadows,a produs valuri după ce a eliminat fostul lider mondial din WTA. Jurnaliștii de la ESPN nu s-au ferit s-o laude pe jucătoarea născută la Kiev. 

Țineți minte numele ei! Daria Snigur, a 124-a jucătoare a lumii, venită din calificări, a eliminat-o pe a 7-a favorită, Simona Halep! E prima victorie a ei în circuitul WTA la prima apariție pe tabloul principal într-un Grand Slam. Și nu e o surpriză că este copleșită de emoții. Snigur reușește să țină capul de afiș în prima zi la US Open”. 

VIDEO Rezumatul meciului Simona Halep - Daria Snigur

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

„O bucurie într-o seară amară” » CTP comentează eliminarea-șoc a lui Halep: „Până să-i facă ceva adversarei, Simo a avut probleme cu ea însăși”

Simona Halep, prima reacție după eliminarea prematură de la US Open: „Totul m-a surprins”

VIDEO Not today! Serena Williams amână momentul retragerii, câstigă în primul tur la US Open într-o atmosferă fantastică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
1945sv0509
1945sv0509  •  30 August 2022, 16:31

Cred ca a venit momentul ca doamna *** sa isi indeplinesca visul de a face multi copii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

francescoli1974
francescoli1974  •  30 August 2022, 16:24

Simona are probleme cu astea mici,18-19-20 de ani,indiferent de locul în clasament al acestora.Ele joacă în forță și riscă mult,uneori le iese cum a fost aseară ,Daria Snigur.

MaxiP
MaxiP  •  30 August 2022, 12:47
Postat de rva4 pe 30 August 2022, 11:38

Mă, dar tu chiar suferi!! Te consumi tot, ca iar a mâncat bătaie machidoanca de la un nimeni wta 124. Te doare rău! Te ustura la suflet! Ne pare rău pt. tine....glumeam!

A, nu, vad ca pe tine te încântă după lungi suferințe atunci când a făcut performante. Oricum la final se numără performantele, nu rateuripe, deci încă un rateu nu înseamnă nimic, e doar o amânare pana la un alt rezultat pozitiv, asa cum s-a întâmplat de fiecare data. Eu nu prea am de ce sa sufăr, era mai nasol dacă chiar nu juca nimic și pierdea la una slaba, dar adversara a jucat foarte bine, nu prea am ce sa regret atât, e o victorie meritata, bravo ei! De rămas, Halep va rămâne în top și va reveni în faze finale de mare șlam, deja e o tradiție.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează