SPORTURI  »  TENIS  »  VACANȚĂ

FOTO Simona Halep s-a pozat la piscină, în Dubai » Imagini din vacanța fostului lider mondial

Simona Halep, la piscină, în Dubai / Sursă foto: InstaStory Simona Halep +17   FOTO
Simona Halep, la piscină, în Dubai / Sursă foto: InstaStory Simona Halep

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 ianuarie 2023 20:32 / Actualizat duminica, 22 ianuarie 2023 20:50

Simona Halep, suspendată din circuit după ce toamna trecută a fost depistată pozitiv cu roxadustat a reluat anul acesta antrenamentele, în speranța unui verdict pozitiv în procesul de care depinde viitorul ei în tenis. 

Fostul lider mondial se află de câteva zile în Dubai, acolo unde îmbină utilul cu plăcutul. Halep continuă să se antreneze pentru a se menține în formă, însă în același timp profită și de temperaturile ridicate din Golf: astăzi, Simona a mers la piscină, unde s-a fotografiat într-o ipostază cu care fanii ei sunt mai puțin obișnuiți, în costum de baie. Ulterior, ea a publicat imaginile pe rețelele de socializare.

Simona Halep, la piscină, în Dubai / Sursă foto: InstaStory Simona Halep
+13 FOTO

Simona Halep e prezentă la Dubai alături de noua echipă

Simona Halep (31 de ani, 12 WTA) este în Dubai zilele acestea, acolo unde se relaxează, dar nu uită nici de antrenamente.

Jucătoarea din Constanța nu a plecat singură în vacanță, ci alături de echipa sa. Dubla campioană de Grand Slam s-a fotografiat alături de cei alături de care colaborează, între care a apărut un nume nou.

Alături de Simona apare și noul său preparator fizic, Fabien Cosmao. El lucrează la Academia Mouratoglou, acolo unde se antrenează Simona, iar de-a lungul anilor a colaborat și cu Serena Williams.

În plus, din noua echipă a Simonei face parte și Vasile Antonescu, cel care îi este partener de antrenament. În trecut, acesta lucrat și cu Bianca Andreescu, campioana US Open 2022.

Simona Halep coboară în clasamentul WTA

Fără șansa de a-și apăra punctele din acest debut de an, Simona Halep pierde în continuare poziții în ierarhia WTA. Într-un clasament live, constănțeanca ocupă poziția a 13-a. Foarte probabil va mai coborî, în funcție de rezultatele obținute de vecinele de clasament la Australian Open.

VIDEO Ion Țiriac, despre cazul Halep: „Avocații ei sunt lenți!”

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO „Ești OK, poți continua?” » Momente tulburătoare cu Coco Gauff la conferința de după eliminare de la Australian Open 2023

Nu doar Ana Bogdan a avut probleme cu Drouet » O altă jucătoare îl acuză pe antrenor: „E un psihopat!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
267890
267890  •  23 Ianuarie 2023, 19:56

Acolo să rămână!

VanBasten
VanBasten  •  23 Ianuarie 2023, 10:27

Dupa zambet, si-a facut gagic.

VanBasten
VanBasten  •  22 Ianuarie 2023, 21:16
Postat de dumitru.serban pe 22 Ianuarie 2023, 20:58

La machidoni nu e voie cu bucunele goale, ca vede tata pozele. Observati ca e diferenta uriasa intre ce are voie sa arate Simina si ce arata *** ca Larisa Iordache.

Ai vorbit urat de Larisa, care e o fata faina rau***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează