SPORTURI  »  TENIS  »  WINNERS OPEN

FOTO Simona Halep, primele imagini de la Cluj + de la ce oră joacă la Winners Open

Simona Halep, în drum spre Cluj. Sursă foto: Instagram Simona Halep
Simona Halep, în drum spre Cluj. Sursă foto: Instagram Simona Halep

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2020 11:58 / Actualizat duminica, 05 iulie 2020 12:26

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) va evolua azi, de la ora 16:30, într-un meci de dublu mixt din cadrul Winners Open, primul turneu de tenis din România de după pandemie.

Competiția se dispută la Cluj, iar campioana de la Wimbledon din 2019 va face pereche cu Horia Tecău. Cei doi îi vor înfrunta pe Marius Copil și pe câștigătoarea mini-turneului cu șase jucătoare. În ultimul act, Irina Begu (29 de ani, 81 WTA) o va înfrunta azi pe Gabriela Ruse (22 de ani, 117 WTA), meciul urmând să aibă loc azi, de la ora 12:00. 

Simona Halep a ajuns deja la Cluj. Numărul doi mondial s-a fotografiat în mașină, în drum spre „Capitala Ardealului”, iar apoi a mers să asiste la finala dintre Begu și Ruse, unde chiar ea va fi cea care va premia câștigătoarea turneului. 

FOTO Simona Halep, primele imagini de la Cluj + de la ce oră joacă la Winners Open
  • Simona Halep la Cluj, alături de Cosmin Hodor, PR-ul acesteia, și de Patrick Ciorcilă, managerul „Winners Open”. Sursă foto: Facebook SportsFestival

FOTO. Imagini de colecție din cariera Simonei Halep:

+33 FOTO

Citește și alte știri despre tenis:

Anunț important despre Roland Garros » Ce decizie au luat organizatorii pentru turneul din toamnă

Wimbledon se joacă pe GSP.ro » Românii și primele senzații pe suprafața verde: „Nici nu înțelegeam care e tenisul adevărat, cel jucat pe iarbă sau cel de pe zgură"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează