SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Noi informații despre decizia Simonei Halep de a se retrage de la Dubai: „E focusată 100% pentru asta”

Simona Halep s-a retras de la Dubai / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Simona Halep s-a retras de la Dubai / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 05 martie 2021 11:30 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 20:57

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) a luat decizia de a se retrage și de la turneul de la Dubai, competiție unde e campioană en-tire. Motivul e reprezentat de accidentarea la spate care i-a dat bătăi de cap în startul acestui sezon.

  • Următorul turneu la care poate participa Halep este cel de la Miami, care se va desfășura între 22 martie și 4 aprilie;

Prezent joi în studioul GSP Live, George Cosac, fostul președinte al Federației Române de Tenis, a vorbit despre decizia luată de Simona Halep, fiind de părere că aceasta încearcă să se menajeze pentru obiectivul principal al sezonului: cucerirea unei medalii la Tokyo.

În momentul în care și-a fixat niște obiective la care ține foarte mult, ea a ținut cont de accidentări și a căutat să se menajeze tocmai pentru a-și urma programul stabilit, pentru ca apoi să fie în plenitudinea forțelor. E focusată 100% pentru obținerea unei medalii”, a declarat George Cosac, la GSP Live.

24 iulie - 1 auguste perioada în care va avea loc turneul de tenis de la Jocurile Olimpice, obiectiv pe care Simona și l-a trasat pentru următorul an

Simona Halep s-a retras de la Dubai 

Din păcate spatele meu nu este la potențial maxim și am luat decizia să mă retrag de la turneului din Dubai. Am amintiri deosebite, de la câștigarea titlului cu numărul 20, anul trecut. Sunt dezamăgită că nu voi putea să îmi apăr trofeul”, a transmis Halep, pe Twitter.

Simona Halep vrea medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo

O medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo e noul țel al dublei campioane de Grand Slam. Într-un interviu acordat Gazetei la finalul lui decembrie, Simona Halep a declarat că principalul său obiectiv e câștigarea unei medalii la JO de la Tokyo.

Mi-aș dori foarte mult o medalie la Olimpiadă, pentru că parcă aș completa tot tabloul de trofee. O să încerc să-mi pun toată energia pentru partea a doua a anului, pentru Olimpiadă, însă nu poți să coordonezi sau să gestionezi atât de bine încât să fii 100% într-o anumită săptămână. Voi da tot ce am mai bun și sper din tot sufletul să fiu la capacitate maximă”, a afirmat Halep.

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

Motivul retragerii Simonei Halep de la Dubai » A revenit marele obstacol al carierei: „Sunt dezamăgită”

EXCLUSIV Ce a spus Merkel despre Halep pe holurile Parlamentului European: „Mereu mă oprește și mă întreabă”

Simona Halep nu va participa nici la WTA Dubai! Care e următorul turneu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1206754226007193
Glumetu Dan  •  08 Martie 2021, 18:26

1. nu mai e motivata. 2. vede ca jocul ei nu mai este eficient impotriva pustoaicelor care inunda tenisul mare! 3. inainte de sfirsitul anului se desparte de Cahil.

petre47
petre47  •  05 Martie 2021, 14:44

Dinule, ai scapat! Ai pus ghilimele, deci Cosacu e cel care nu vorbeste romaneste.

petre47
petre47  •  05 Martie 2021, 14:42

Mai, Dinule! Tu nu vorbesti romaneste? Spune-mi un dictionar al limbii romane in care se regaseste cuvantul "focusata"!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează