SPORTURI  »  TENIS  »  COMPETIȚIE

Simona Halep intră într-o supercompetiție la Adelaide! Va juca alături de Nadal, Djokovic și Serena Williams

Simona Halep la Adelaide, în 2020 / Sursă foto: Guliver/Getty Images +20   FOTO
Simona Halep la Adelaide, în 2020 / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 ianuarie 2021 13:47 / Actualizat sambata, 09 ianuarie 2021 14:22

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a aflat, cu o lună înainte de Australian Open, că va fi carantinată la Adelaide, nu la Melbourne, așa cum era inițial stabilit. 

Pe 29 ianuarie, Halep va participa la o competiție neoficială, „A day at the Drive”, alături de nume mari din tenis, precum Novak Djokovic, Rafael Nadal, Serena Williams, Dominic Thiem sau Naomi Osaka. În total, aceștia contabilizează 66 de turnee de Mare Șlem, ceea ce face competiția de la Adelaide una extrem de atractivă. 

Alți doi jucători urmează să fie confirmați pe lista participanților. Turneul se va desfășura într-o singură zi, pe durata a două sesiuni. Organizatorii vor permite și accesul publicului, aproximativ 4.000 de spectatori urmând să fie acceptați în arena de la Adelaide.

Simona Halep și alți grei ai tenisului, acuzați că ar fi favorizați înainte de Australian Open

Carantinarea jucătorilor de la Australian Open naște discuții interminabile în lumea tenisului. Mai nou, există nemulțumiri legate de distribuția orașelor în care jucătorii vor sta în cele două săptămâni de carantină obligatorie.

Potrivit ultimelor informații venite din Australia, organizatorii turneului de la Antipozi au decis că 50 de persoane au fost validate pentru a fi carantinate la Adelaide, nu la Melbourne, așa cum era stabilit inițial. Astfel, nume importante precum Rafael Nadal, Simona Halep, Novak Djokovic, Naomi Osaka, Serena Williams sau Dominic Thiem vor beneficia de condițiile ultramoderne din resortul de la Adelaide

VIDEO Simona Halep despre perioada în care a avut covid „Așteptam de la zi la zi să se întâmple ceva rău”

Citește și alte știri din tenis: 

Simona Halep și alți grei ai tenisului, acuzați că ar fi favorizați înainte de Australian Open: „E ciudat pentru un sport în care se presupune că toți plecăm din același loc”

Cât costă Australian Open. Suma astronomică plătită de organizatori pentru a-i aduce pe Rafael Nadal sau Serena Williams

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  09 Ianuarie 2021, 18:18

Da... Doar ca pe alt teren... Cata lipsa de imaginatie puteti avea *** Sa va faceti norma zilnica!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează