SPORTURI  »  TENIS  »  REVENIRE

VIDEO Simona Halep anunță când se căsătorește cu Toni Iuruc: „M-a dat de gol domnul Năstase”

Simona Halep și Toni Iuruc +32   FOTO
Simona Halep și Toni Iuruc

Articol de GSP - Publicat marti, 07 septembrie 2021 16:55 / Actualizat marti, 07 septembrie 2021 17:08

Simona Halep (29 de ani, locul 13 WTA), a anunțat că se va căsători săptămâna viitoare cu partenerul ei de viață, Toni Iuruc, după ce s-au logodit la începutul lunii iunie.

Pe aeroport, la întoarcerea în țară după participarea la US Open, acolo unde a fost eliminată în faza optimilor de finală, Halep a fost întrebată despre cununia civilă cu logodnicul ei, Toni Iuruc. Sportiva a anunțat că evenimentul va avea loc săptămâna viitoare și s-a declarat bucuroasă că relația sa a ajuns în acest punct.

Simona Halep: „Ne vom căsători săptămâna viitoare”

„M-a dat de gol domnul Năstase. Ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoții, dar sunt diferite (față de cele din tenis, n.r.). E un pas foarte important, sunt bucuroasă că se întâmplă”, a spus Halep pentru reporterii prezenți pe aeroport. 

De curând, la Teo Show, Ilie Năstase spusese: „Am primit un telefon de la Simona Halep, era la New York. Simona a spus că-și va face cununia pe data de 15 (septembrie, n.r.), la un local din Constanța. Și am decis ca tot atunci și acolo să facem și ziua Ioanei (n.r. soția sa)”. 

Stere Halep: „Vor veni doar rudele și familia” 

Despre cununia civilă a vorbit recent și tatăl Simonei, Stere Halep, la Antena Stars: „Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Vor veni doar rudele și familia, dar noi suntem un neam mare, încă nu i-am numărat pe toți. Nu am emoții, pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut”.

Întrebat despre relația sa cu Toni Iuruc, Stere a mărturisit: „Păi, cum să mă înțeleg? Mă înțeleg foarte bine, deocamdată. După cum se vede, și Simona e ok, totul îi merge foarte bine”.

Toni Iuruc este un milionar machidon și a mai fost căsătorit de două ori. Simona Halep și Toni au apărut prima dată împreună după finala câștigată la Wimbledon, în 2019. De atunci, cei doi s-au afișat de mai multe ori împreună, dar până de curând au păstrat secrete planurile lor de viitor.

Citește mai multe știri din tenis: 

Noua favorită de la US Open? Un jucător din Ucraina, dialog cu GSP: „Svitolina merită! Ar fi ceva imens să câștige”

Emma Răducanu e în sferturi la US Open! Victorie zdrobitoare în fața jucătoarei care a eliminat-o pe Barty

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
sandrafan2012
sandrafan2012  •  08 Septembrie 2021, 15:42

Noroc ca i-a gasit clanul un businessman sa se marite si ea ca i-a mancat Stere toti banii, la canal s-au dus cu pariurile lui pe tenis, stim noi pe cine ;)

dobrin
dobrin  •  07 Septembrie 2021, 18:53

Sa se marite... macar sa faca si ea ceva bun anul asta...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează