SPORTURI  »  TENIS  »  DIVORȚ

Ce implicații financiare are divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc + Ce spun cei de la locația unde ar fi trebuit să aibă loc nunta

Simona Halep și Toni Iuruc
Simona Halep și Toni Iuruc

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2022 11:21 / Actualizat joi, 08 septembrie 2022 12:01

Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) și Toni Iuruc (43 de ani) vor divorța. Cei doi nu vor împărți însă nimic în urma separării.

Simona Halep și Toni Iuruc ar fi stabilit de la început să nu își împartă nimic în urma unei posibile despărțiri, ci să meargă înainte fiecare cu banii câștigați pe cont propriu, potrivit ProSport.

Simona Halep și Toni Iuruc divorțează după un an! A confirmat public vestea-șoc: „De restul se vor ocupa avocații”
DIVORȚ
Simona Halep și Toni Iuruc divorțează după un an! A confirmat public vestea-șoc: „De restul se vor ocupa avocații”

Reacția unui oficial de la cazinoul unde trebuia să aibă loc nunta

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil pe 17 septembrie 2021 și plănuiau o nuntă spectaculoasă în această toamnă, pe 13 noiembrie, la un cazino din Sinaia.

Un angajat al cazinoului a oferit însă o reacție o surprinzătoare. A anunțat că nu a primit nicio notificare cum că nunta nu ar mai avea loc, potrivit orangesport.ro.

+28 FOTO

Simona Halep și Toni Iuruc, în divorț

Sursele GSP spun că familia Simonei Halep nu a mai oferit informații despre nunta și petrecerea care trebuiau să aibă loc în luna noiembrie. De câteva luni, invitații au fost lăsați fără noutăți, fapt care a sugerat răceala dintre cei doi.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică…. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a spus Toni Iuruc, potrivit Fanatik.

Citește și:

„Dublă greșeală!” » Vestea separării dintre Halep și Iuruc a provocat reacții în toată lumea: „Divorțul de milioane”

Țara unde ar plănui să se mute Simona Halep, după divorțul de Toni Iuruc

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
CatalinaCS
CatalinaCS  •  09 Septembrie 2022, 22:02

Impecabil autorul articolului - practic, a transformat o cladire-simbol, veche de mai bine de 100 de ani, inaugurata cu un concert sustinut de George Enescu - Casino Sinaia, intr-"un cazino". Practic, putem presupune ca Simona Halep urma sa isi sarbatoreasca nunta jucand la pacanele,in timp ce sotul ei si-ar fi incercat norocul la poker...

Broscutza_cu_gura_marE
Broscutza_cu_gura_marE  •  09 Septembrie 2022, 10:43

Sincer acum, ma gandesc, dragii mosului, ca ar trebui sa va schimbati numele in Crucea de Piatra. Cei batrani stiu la ce ma refer. Ati ajuns ca mai mult de 80% din continut sa fie despre orice altceva dar nu despre sport. Pina si cei de la CanCan ar putea lectii de la voi, in materie de noutati mondene. Nu stiu pe ce criterii "sportive" se fac angajarile in redactie dar sigur nu pe cele legate de sportul adevarat. A exista o perioada cand acest ziar reprezenta o fituica ce merita citita. Existau oameni care isi faceau meseria cu pasiune si culmea, chiar scriau despre sport. Cu subiect, predicat si altele. Articole structurate pe diverse teme, documentate corespunzator si nu inventate din condei. Exista viata sportiva si dincolo de can-can. Am inteles, Haleputa va da o paine de mincat, insa madam si-a trait veacul. Cat timp a fost la inceputurile carierei si fumurile succesului nu i se urcasera la mansarda, isi dadea interesul pentru sport. Nu-si trata antrenorii precum presul de la intrare, nu-si cumpara case dupa case, sau masini dupa masini. Isi vedea de sport. Ar merita intrebata, intr-un interviu real si sincer, daca a avut intr-adevar, o pasiune pentru tenis. Asa cum a fost pasiunea sau mai bine spus dragostea lui Hagi pentru fotbal. Cand terminati cu Haleputa, Prodancuta, pe cine mai luati in catarea condeiului? Sau aveti de gand sa va apucati de scris despre sport, cu adevarat?

MariusN
MariusN  •  08 Septembrie 2022, 18:05

Nici macar 1 an. Totul facut doar ptr imagine si bani, bani, bani.. Makidonii intre ei. Sper sa-i ia halepoasei, macar jumatate din cat a castigat *** cu meciurile sale ingrozitoare.. Nici un sfant de mila sau vreun cent, nu merita toti avarii astia....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close