SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Unicul obiectiv al Simonei în 2022 și incertitudinea din final de an: „Nu știu ce urmează”

Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) mare un singur obiectiv concret pentru finalul anului 2022, calificarea la Turneul Campioanelor.
Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) mare un singur obiectiv concret pentru finalul anului 2022, calificarea la Turneul Campioanelor.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 septembrie 2022 16:57 / Actualizat miercuri, 07 septembrie 2022 17:02

Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) mai are un singur obiectiv concret pentru finalul anului 2022, calificarea la Turneul Campioanelor. 

Ediția din 2022 a Turneului Campioanelor are loc în perioada 31 octombrie - 7 noiembrie, la Fort Worth, în Statele Unite ale Americii. În ciuda eliminării premature de la US Open, Simona Halep rămâne în cărți pentru calificare.

Simona Halep și Toni Iuruc divorțează după un an! A confirmat public vestea-șoc: „De restul se vor ocupa avocații”
DIVORȚ
Simona Halep și Toni Iuruc divorțează după un an! A confirmat public vestea-șoc: „De restul se vor ocupa avocații”

Primele 8 jucătoare într-o ierarhie strict a anului 2022 se califică la Turneul Campioanelor. Halep ocupă în acest moment poziția a 7-a, cu 2.661 puncte. Singura calificată matematic până în acest moment este liderul mondial Iga Swiatek.

Simona Halep, program incert în final de 2022

Calendarul ultimelor luni cuprinde un singur turneu din categoria WTA1000, cel de la Guadalajara, în perioada 17 octombrie-23 octombrie 2022. În mod normal, Simona nu poate rata această competiție. 

Alte turnee ofertante sunt cele de 500 de puncte de la Tokyo (19-25 septembrie), Ostrava (3-9 octombrie) și San Diego (10-16 octombrie). Dubla câștigătoare de Grand Slam a transmis că va fi prezentă și la Transylvania Open, competiția indoor de la Cluj-Napoca, din perioada 10-16 octombrie.

Habar n-am ce urmează, o să văd, o să vorbesc cu antrenorul meu. Vreau doar să mă odihnesc și să mă liniștesc după meciul ăsta. Nu e o înfrângere ușoară, dar nu am ce să fac, nu mai pot să schimb nimic. Privesc înainte și o să încerc să mă motivez să fiu mai bună la următoarele meciuri.

- Simona Halep

VIDEO CTP, despre marele merit al lui Mouratoglou în transformarea Simonei Halep: “E jocul pe care-l aștept de un an!”

Citește și alte știri din tenis:

Mihaela Buzărnescu, dezvăluiri amare despre o relație neștiută: „El lucra în domeniu corporatist. E căsătorit, eu am rămas fără familie, fără nimic”

Ce surpriză la US Open: Nick Kyrgios, care eliminase liderul mondial, a fost scos în sferturi după un meci cu 61 de ași!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează