SPORTURI  »  TENIS  »  VACCIN CORONAVIRUS

Victor Ciutacu a răbufnit după scandalul legat de vaccinarea Simonei Halep: „Nimic nu mă scoate mai tare din minți decât «curvăsăria» politică proastă”

Victor Ciutacu +24   FOTO
Victor Ciutacu

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2021 11:35 / Actualizat sambata, 20 martie 2021 13:01

Victor Ciutacu a postat un mesaj dur la adresa autorităților, după ce a citit explicațiile la întrebările legate de vaccinarea Simonei Halep (29 de ani, 3 WTA).

  • Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) a plecat în SUA pentru a jucat la turneul de la Miami și a primit miercuri a doua doză de vaccin anti COVID-19, cu două zile mai devreme decât era prevăzut

Jurnalistul a postat un mesaj pe contul de Facebook în care l-a criticat pe medicul militar Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, și a comentat explicația acestuia cu privire la cazul Simonei Halep.

„Nimic nu mă scoate mai tare din minți decât «curvăsăria» politică proastă, lipsa de portocale și de răspundere. În loc să recunoască asumat că, pe fondul valului de scepticism din societate, autoritatea statului a creat o portiță pentru a beneficia de mediatizarea vaccinării unor personalități cu încredere și simpatie mare din partea populației, vine păpușelul, ne scuipă-n ochi și ne sfătuiește să deschidem umbrelele. 

Zi, băi, râsule, «Da, i-am oferit Simonei Halep posibilitatea (legală) de a intra prin față, de a alege când și cu ce se vaccinează ca să vă convingem pe voi că nu vă cresc aripi și antene». Nu, tată, el o bagă pe aia grea: «Nu a fost o excepție. Am făcut o schemă necesară pentru o campioană a României». D-aia nu vă halește populația, papagalilor...

Strict pe fondul subiectului, dacă mă întrebați pe mine, ideea de a o vaccina demonstrativ pe Simona Halep e, la bază, bună. Doar că trebuia făcută, asumat, de la începutul campaniei, iar lângă ea să fie, în linie, un lot de personalități marcante ale României. Fix ca să dea un sentiment de încredere populației. Își luau câteva înjurături că bagă vipurile-n față, dar urneau căruța. Sigur, pentru asta mai era nevoie de logistică decentă, de vaccinuri suficiente, de creier și de curaj”, a fost mesajul lui Ciutacu.

Sunt foarte liniştită după ce am făcut vaccinul şi rapelul. Am şi făcut virusul, aşa că mă simt mai confortabil decât în august şi de aceea mă duc în America. N-am avut nicio reacţie, zero, m-am bucurat, pentru că am fost un pic cu emoţii înainte. Dar n-am simţit nimic. L-am făcut mai devreme cu două zile, am întrebat dacă există un risc. Mi-au spus că nu, că poate fi făcut între 19 şi 21 de zile şi l-am făcut
- Simona Halep

VIDEO Simona Halep a plecat în SUA pentru turneul de la Miami 

Citește mai multe știri din tenis:

Simona Halep, optimistă la plecarea spre Miami: „Abia aștept să merg să joc” + Cum s-a simțit după ce a efectuat rapelul de la vaccin

Întrebare frontală pentru Valeriu Gheorghiță: „De ce ați vaccinat-o pe Simona Halep cu Pfizer, iar pe profesori cu Astra Zeneca?” » Ce explicații a dat

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (58)
1893269640940104
Lunca Andrei  •  21 Martie 2021, 16:48
Postat de Marian Radu pe 21 Martie 2021, 14:02

Pentru 20.000 euroi, pupila lui tziriach, a facut un vaccin,subcutanat, cu "vitaminele" obisnuite, din timpul turneelor...si, cum il mai intrebam pe gheorghita, "scump, doamna, scump" ?????

20000 de Euro reprezinta doar o mica parte din impozitele pe care le plateste Halep statului roman, ca sa te tina pe tine, asistatule! Vaccinarea e obligatorie pt a participa la turnee.In curand va fi obligatorie si pentru a te urca in avion***, invata macar o limba straina, citeste si presa straina si cauta sa tu *** de ce fac altii, mai ales unii ca Simona Halep.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maddad
maddad  •  21 Martie 2021, 16:30

Ciutacule, esti pe aratura. NU AM NEVOIE DE NICIO VEDETA SA MA CONVINGA SA MA VACCINEZ. NU CRED NIMIC DIN CE SE SPUNE. Apoi, cum poate fi un vaccin mai eficient decat boala? Hahalepa cică a avut covid. Atunci are si anticorpi, de ce îi msi trebuia vaccin. Si inca ceva: de ce vaccinul e gratis iar testul pt anticorpi e pe bani? Simplu: ca sa ne vaccinam obligatoriu, chiar dacs am trecut prin boala si suntem imuni.

malinr
malinr  •  21 Martie 2021, 14:38
Postat de Marian Radu pe 21 Martie 2021, 14:02

Pentru 20.000 euroi, pupila lui tziriach, a facut un vaccin,subcutanat, cu "vitaminele" obisnuite, din timpul turneelor...si, cum il mai intrebam pe gheorghita, "scump, doamna, scump" ?????

Ana-Maria (Branza) Popescu si Marian Dragulescu s-au vaccinat tot cu Pfizer, tot la Institutul Cantacuzino. Cei doi cat au decartat la Tziriach ?

Vezi toate comentariile (58)
Comentează