SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

Simona Halep amână revenirea pe teren după Australian Open! Ce mesaj a avut după ce s-a retras de la turneul de la Doha

FOTO: Guliver/GettyImages +33   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2021 11:10 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 11:13

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) s-a retras de la turneul de la Doha, prima competiție la care urma să participe după Australian Open.

Halep, care înainte de turneul de la Melbourne, a acuzat dureri la spate, nu a anunțat motivul pentru care nu va participa la competiția din Qatar, care se va disputa între 1 și 6 martie.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Doha

Din păcate, am decis să mă retrag de la acest turneu. E mereu una dintre opririle mele preferate din circuit și abia aștept să revin anul viitor la Doha. Le transmit celor care organizează turneul să aibă o săptămână fără probleme și plină de succes”, a fost mesajul Simonei Halep.

Simona Halep ar urma să participe la turneul de la Dubai (7-13 martie), dar rămâne de văzut ce decizie va lua în zilele viitoare.

De la turneul din Qatar s-a retras și Bianca Andreescu, care la Australian Open a revenit după 13 luni de absență și a fost eliminată în turul II.

VIDEO Ion Țiriac prevede o „catastrofă” după Simona Halep: „E păcat că dispărem! Va fi ca la gimnastică”

Citește mai multe știri din tenis:

De ce e văzut Novak Djokovic drept antieroul circuitului? 5 episoade controversate care l-au avut în prim-plan

Simona Halep pierde un loc în clasamentul WTA! Cum arată top 10 după Australian Open și pe ce locuri sunt româncele

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
merace
merace  •  26 Februarie 2021, 23:55

Nu m-aș mira ca turneul WTA din Dubai să se desființeze de tot, după ce s-a aflat că șeicul din Dubai își ține sechestrată de 20 de ani propria fiică! Toate jucătoarele de tenis ar putea să protesteze contra acestui act barbar, refuzând să mai joace acolo! Vedeți pe Google, Shamsa bint Mohammed Al Maktoum

bazinga
bazinga  •  23 Februarie 2021, 20:49
Postat de doar..titi pe 23 Februarie 2021, 14:43

excelenta poza !!!ghioaga ..si alergatura!!nici o urma de finete tactica sau procedurala !!

CORECT ! Triumful suprem al mediocritatii in tenis !

347655969058390
Ion Popescu  •  23 Februarie 2021, 19:31

Catre GSP. WTA a anuntat ca Halep s-a retras si din Dubai si a fost inlocuita cu alta jucatoare din SUA. Deci s-a retras de la doua competitii. Cititi si rectificati !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează