SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Simona Halep își anunță obiectivele: „Sunt interesată de turnee mai mult decât de clasament” » Cum poate reveni pe locul 2

Simona Halep, semifinalistă în 2019 la Miami // FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep, semifinalistă în 2019 la Miami // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2021 09:58 / Actualizat miercuri, 24 martie 2021 11:45

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) e gata de startul turneului de la Miami (23 martie – 4 aprilie) și a dezvăluit ce obiective are în perioada următoare.

Jucătoarea noastră, care va avea liber în primul tur de la Miami Open, spune că își dorește câștigarea unui nou turneu de Grand Slam, dar și a unei medalii la Jocurile Olimpice, și că locul 1 în clasament nu este printre obiectivele ei.

„Pentru mine, obiectivul este să câștig un Grand Slam. Şi Jocurile Olimpice din acest an reprezintă un obiectiv pentru că îmi doresc foarte mult pentru cariera mea să am o medalie. Aşa că acum sunt interesată de turnee mai mult decât de clasament.

Cred că am făcut o treabă bună pentru că am rămas foarte concentrată pe ceea ce trebuie să fac. De asemenea, am fost foarte profesionistă cu corpul meu. Am avut grijă de fiecare dată când am avut o mică problemă.

De asemenea, jocul meu se bazează pe a simți mingea tot timpul, fără a greși prea mult. Deci, probabil, pentru mine este mai uşor să am în fiecare săptămână un nivel bun de tenis. Nu pot spune că la unele turnee am jucat foarte prost. Tot timpul am jucat un tenis bun şi de aceea am avut încredere că în fiecare an pot avea aceleași rezultate sau chiar mai bune”, a spus Simona Halep, potrivit news.ro.

Suntem încă în bule şi este obositor să stăm în bule în fiecare săptămână. Dar trebuie să respectăm regulile. Mă simt mai relaxată după vaccin, mă simt mai confortabil să călătoresc acum 
– Simona Halep

Simona Halep poate ajunge pe locul 2 WTA

Simona Halep, semifinalistă în 2019 la Miami, ar putea reveni pe locul 2 WTA, pe care l-a pierdut după Australian Open. Pentru asta, românca trebuie să câștige turneul, iar japoneza Naomi Osaka, aflată acum pe 2, nu trebuie să treacă de turul 3.

Halep are acum 6.875 de puncte și va primi 1.000 de puncte dacă se impune la Miami. Osaka are acum 7.780 de puncte.

VIDEO  Cristian Tudor Popescu, detalii neștiute despre problemele medicale ale Simonei Halep: „Nu cred că mai este interesată să revină numărul 1”

Citește mai multe știri din tenis: 

Simona Halep joacă și la dublu la Miami! Face pereche cu un nume tare din circuit

Simona Halep, lăudată de fostul antrenor al lui Federer și Sampras: „Mai poate câștiga 6 titluri de Grand Slam”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
bazinga
bazinga  •  24 Martie 2021, 19:51

In traducere libera....Sunt interesata permanent de bani....cat mai multi bani !

229465902041427
Vasile Dinca  •  24 Martie 2021, 18:53

SUCCES SIMONA!!!! Sa ne faci o bucurie, te sustinem!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează