SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Surpriza zilei la Roland Garros, o puștoaică de 19 ani, o adoră pe Simona Halep

Kamilla Rakhimova în acțiune FOTO Kamilla Rakhimova Instagram
Kamilla Rakhimova în acțiune FOTO Kamilla Rakhimova Instagram

Articol de GSP - Publicat luni, 28 septembrie 2020 12:37 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 13:29

Kamilla Rakhimova și-a trecut duminică în cont prima victorie într-un turneu de Mare Șlem și a dezvăluit că idolii ei sunt Simona Halep și Serena Williams

Prima învingătoare de la Roland Garros 2020 a fost Kamilla Rakhimova, 19 ani și 182 WTA, care a trecut de Shelby Rogers, 27 de ani și 55 WTA, cu 6-2, 6-3. I

Imaginile cu adolescenta din Rusia au făcut înconjurul rețelelor sociale, ea țopăind și îmbrățișându-și mama la marginea terenului după cea mai mare victorie a carierei. „E minunat că am acces în turul al doilea, am muncit pentru acest rezultat", a spus Rahimova. 

Kamilla a venit din calificări și a povestit că s-a apucat de tenis la cinci ani, mama fiind cea care i-a îndrumat pașii în acest sport. Rusoaica a spus că idolii săi în tenis sunt Simona Halep și Serena Williams.

 Înainte de a-și face debutul la Roland Garros, Rakhimova a jucat doar patru meciuri în circuitul WTA pe care le pierduse. În turul următor ea o va întâlni pe Maria Sakkari din Grecia, cap de serie 20.

Citește mai multe știri despre Simona Halep:

Irina Begu și Simona Halep sunt gata de meciul de la Roland Garros! Ce spun despre duelul 100% românesc: „Mental este dificil”

VIDEO Simona Halep, surpriză după victoria de la Roland Garros! Ce a apărut pe străzile din Paris

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează