SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

TURNEUL CAMPIOANELOR // Simona Halep, noi detalii despre accidentare: „Sper să rămână așa”

Articol de GSP - Publicat marti, 15 octombrie 2019 17:15

Simona Halep, locul 6 WTA, a vorbit azi despre problemele de sănătate și despre șansele de a participa la Turneul Campioanelor. 

Sportiva de 28 de ani a dezvăluit că se simte mai bine din punct de vedere fizic și că speră să să fie aptă pentru competiția de la Shenzhen, din 27 octombrie - 3 noiembrie. 

„Sper să fiu 100% recuperată. Îmi doresc tare mult să fac o treabă bună. Am avut probleme la coloană, dar am făcut tratament și recuperare. Sunt mai bine! Am început antrenamentele de luni și nu am avut dureri. Sper să rămână așa. Încă nu am jucat la un nivel foarte ridicat. 

Și anul trecut am fost accidentată și sper să fiu mai bine acum. Anul trecut nu am reușit să joc”, a declarat Simona Halep, potrivit TV Digi Sport. 

Citește și: 

Elina Svitolina s-a calificat matematic la Shenzhen! Cine se luptă pentru ultimele două locuri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează