SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Victoria Azarenka, primele explicații după un nou moment bizar la Roland Garros: „Dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, spune-i planurile tale”

Victoria Azarenka (32 de ani, 15 WTA) a învins-o pe Ana Bogdan, foto: Imago
Victoria Azarenka (32 de ani, 15 WTA) a învins-o pe Ana Bogdan, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 24 mai 2022 09:17 / Actualizat marti, 24 mai 2022 12:08

Victoria Azarenka (32 de ani, 15 WTA) a învins-o pe Ana Bogdan, în primul tur de la Roland Garros 2022, după un meci complicat, în care a oferit un nou moment bizar. 

Victoria Azarenka: „Sunt o mulțime de lucruri ce se întâmplă în lume”

„Nu o să stau aici și să spun cât de greu îmi este să mă uit la ce se întâmplă în lume. Sunt o mulțime de lucruri de spus, o mulțime de lucruri care vor fi scoase din context, așa că nu vreau să spun ceva și oamenii îmi răsucesc cuvintele în agende diferite, potrivite pentru ei. Deci nu cred că este un subiect despre care să vorbim.

 Este vorba despre ce poți face pentru a fi de ajutor, pentru ca lucrurile să nu meargă mai departe. Eu sunt o jucătoare de tenis care își face treaba și asta o să fac în continuare", a răspuns Victoria Azarenka, citată de Eurosport

„Știi, am plănuit atât de multe lucruri anul acesta și niciunul nu s-a întâmplat. Voi încerca doar să o iau zi de zi, pentru că o astfel de abordare nu mă va lăsa cu dezamăgire, sper. Dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, spune-i planurile tale. Așa mă simt anul acesta", a completat Victoria Azarenka, atunci când a fost întrebată de jurnaliști ce va face pe sezonul de iarbă.

Alt moment nemaivăzut la Roland Garros! Culmea îndrăznelii pentru un fan

În meciul dintre grecoaica Maria Sakkari (3 WTA, 26 de ani) și franțuzoaica Clara Burel din primul tur de la Roland Garros, un fan a sfidat audiența.

După ce a întrerupt partida la scorul de 6-2, 5-3 pentru greoaica clasată pe locul 3 WTA, atunci când Sakkari se pregătea să servească pentru meci, fanul a fost abordat de bodyguarzii trimiși să-l escorteze în afara arenei. A fost o singură problemă. Vezi aici ce a urmat. 

Citește și alte știri de la Roland Garros: 

LIVE DUPĂ 15:30 Simona Halep - Nastasja Schunk, debut la Roland Garros 2022 » Duel în premieră pentru campioana din 2018

Rafael Nadal, victorie convingătoare în primul tur la Roland Garros » Start în campania pentru titlul #14 la Paris

Emma Răducanu, revenire minunată în primul tur de la Roland Garros » Bianca Andreescu e calificată și ea în turul al doilea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
267890
267890  •  24 Mai 2022, 20:11

Bravo Azarenka! Ce discurs frumos, sincer, fără sforăituri, fără fumigene, fără fițe.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează