SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

VIDEO Bunicii români ai Biancăi Andreescu o cheamă pe jucătoare acasă, la Vaideeni: „O așteptăm cu sarmale” + dezvăluiri amuzante din copilăria campioanei de la US Open

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 septembrie 2019 11:18

Bianca Andreescu (19 ani, 4 WTA), jucătoarea canadiană cu origini românești care a triumfat în finala de la US Open în fața Serenei Williams (37 de ani, 8 WTA), scor 6-3, 7-5, e așteptată de bunicii ei români la Vaideeni, comună din județul Vâlcea.

Crescută pe plaiuri românești până la 10 ani, Bianca, jucătoarea care a cucerit New York-ul, e chemată la țară de bunicii ei, care îi promit că o vor aștepta cu sarmale și alte mâncăruri tradiționale. 

Bunica din partea mamei și bunicul din partea tatălui au vorbit în cadrul unui interviu pentru TVR despre Bianca:

„Ea n-a avut copilărie. Părinții i-au pus toate lucrurile la dispoziție, dar ei nu i-a plăcut altceva decât mingea. Se ducea pe furiș în grădină și dădea cu mingea în perete”, a spus Maria Sîulescu, bunica din partea mamei a Biancăi, care a dezvăluit dialogul telefonic pe care l-a avut cu Bianca după terminarea finalei: 

„I-am zis «Succes, mamă, sănătate multă!», iar ea mi-a răspuns: «Mulțumesc, bunică!»”

„Se va repezi în România. O vom aștepta cu sarmale, sarmalele sunt la ordinea zilei”, a spus și Grigore Andreescu, bunicul din partea tatălui.

Vizita Biancăi Andreescu are șanse mari să se materializeze în următoarele luni. Canadianca a călătorit și în anii trecuți în România pentru a-și vizita rudele. 

Vezi și:

VIDEO ANALIZĂ Nu sunt doar promisiuni! Luminița Paul, specialistul GSP în tenis, îi laudă pe „maratoniștii” Bianca Andreescu și Daniil Medvedev, marile surprize de la US Open 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
mosierul
mosierul  •  12 Septembrie 2019, 08:29
Postat de mishu_74 pe 12 Septembrie 2019, 00:33

asa scrieti de parca ar fi trait 10 ani in romanikka. in realitate ea a trait vreo doi ani si jumatate, intre 2006 si 2009.

...și în plus de asta , părinții au avut grijă să o facă să uite de unde a plecat....macar Bute ăla , avea tot timpul steagul României și le multumea și fanilor din România...!!!

mishu_74
mishu_74  •  12 Septembrie 2019, 00:33

asa scrieti de parca ar fi trait 10 ani in romanikka. in realitate ea a trait vreo doi ani si jumatate, intre 2006 si 2009.

jenny10
jenny10  •  11 Septembrie 2019, 22:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează