SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Mihaela Buzărnescu, videoclip memorabil pe Instagram » A dansat fără rețineri și a făcut totul public pe net

Articol de GSP - Publicat luni, 20 ianuarie 2020 15:11

Mihaela Buzărnescu (31 de ani, 111 WTA) nu participă la Australian Open din cauza unei accidentări. Ea se reface la București, urmând să revină pe teren în luna martie.

Între câteva sesiuni de recuperare, „Miki” găsește timp și pentru distracție. Fostul număr 20 mondial a publicat un videoclip amuzant pe contul său de Instagram, în care dansa fără rețineri alături de apropiații ei pe melodia „Starboy” de la „The Weekend.”

„Vârsta nu contează, sufletul rămâne tânăr dacă ai grijă de el!”, a scris Mihaela la descrierea filmării. 

Recent, Mihaela Buzărnescu a fost invitată în studioul Gazetei Sporturilor, unde a făcut mai multe dezvăluiri neștiute, amuzante sau dureroase din cariera sa. 

VIDEO // Ce obiceiuri are Mihaela Buzărnescu înaintea și în timpul meciurilor: „Îmi pare rău, mamă!”

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Mihaela Buzărnescu, mesaj amar pentru șefii WTA: „A trebuit să-mi faceți cariera praf, ajungeam pe locul 14” » Dialog emoționant: totul despre accidentarea care i-a oprit ascensiunea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
parpalache
parpalache  •  20 Ianuarie 2020, 19:45

Daca nu le are cu tenisul,se tine de chestii d-astea!Mereu a fost o inchipuita!Cand juca-atunci cand servea- in loc sa se concentreze pe minge,ea tragea cu ochiul... la camerele de filmare!Mi-amintesc ca- la turneul de la Bucuresti-Ion Tiriac a "citit-o"ca ea e preocupata mai mult de..."teatru",zicand ca -bombanelile ei din timpul meciului-nu fac altceva decat sa o impiedice sa se concentreze!Asa ca,a ramas doar...o prietena cu tenismanele!

cornelconasu
cornelconasu  •  20 Ianuarie 2020, 16:00

Nu cred că erau părinții, cel puțin tatăl nu este în filmare!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează