SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO Simona Halep: „Darren Cahill m-a învățat să glumesc! Vreau să câștig Australian Open pentru el”

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 ianuarie 2020 20:16

Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) și australianul Darren Cahill (54 de ani) au vorbit despre relația lor într-un video pentru unul dintre partenerii comerciali ai româncei, Banca Transilvania.

  • Simona Halep (28 ani, locul 4 WTA), va debuta la Australian Open marți, 21 ianuarie, împotriva lui Jennifer Brady (24 de ani, locul 49 WTA). Ora nu a fost încă stabilită. 

Filmulețul începe cu o secvență din timpul unui antrenament, în care Darren își demonstrează înclinațiile de pedagog. Australianul face apoi un comentariu amuzant despre campioana de la Wimbledon: „În Australia avem un personaj animat celebru, Diavolul tasmanian. Este incredibil de rapid, se învârte în jur cu 1.000 de mile pe oră și intră mereu în încurcături. Pentru mine exact așa este Simona”.

Simona Halep: „Darren m-a învățat să glumesc”

Simona Halep a atins alături de australian cele mai importante borne din cariera unui jucător de tenis, poziția de lider și un turneu de Mare Șlem câștigat. Care au fost principalele schimbări aduse de Cahill?

„Trebuie să mă simt bine cu oamenii cu care lucrez. L-am ales pe Darren pentru că mi-a plăcut mult pedagogia lui, felul cum vorbește. M-a înțeles, mi-a înțeles nervii, personalitatea dificilă. A încercat să mă schimbe, să mă facă să înțeleg. Mă relaxează foarte mult cu glume. Eu nu făceam asta înainte, credeam că dacă sunt la muncă, pe teren, nu trebuie să aibă nimeni acces la mine. 

Așa sunt australienii. Ei văd totul pozitiv. Dacă pierzi un meci, ei au o vorbă, hai să bem o bere. La mine era altfel, eram supărată 3 zile, chiar dacă mai aveam sute de meciuri în față de jucat”, a povestit Simona Halep. 

Halep: „Vreau să câștig AO pentru Darren!”

În primul rând, mi-ar plăcea să-l câștig pentru că Darren Cahill e australian. Cred că ar fi ceva deosebit. E și familia lui acolo. Eu m-am antrenat în Australia acum doi ani. Am petrecut Crăciunul acolo, adică am o oarecare afinitate cu australienii pentru că sunt oameni relaxați și m-au primit cu căldură mereu, de câte ori am jucat acolo. Și-mi place turneul, e Happy Slam, așa e nickname-ul. Prima mea semifinală de Grand Slam Junior a fost în Australia. E acolo o mică istorie”, a punctat campioana de la Wimbledon 2019.

Vezi și: 

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // GALERIE FOTO Simona Halep, primul antrenament la Melbourne » A tras din greu alături de Darren Cahill

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
bazinga
bazinga  •  18 Ianuarie 2020, 19:23
Postat de bazinga pe 17 Ianuarie 2020, 22:09

*** draga,la cum te prezinti acum,nu ai nicio sansa sa castigi acest mega turneu!Poate sa treci 1-2 tururi,daca nu iesi din primul....Esti defazata rau acum cu sportul acesta,la momentul actual esti doar umbra marii jocatoare care ai fost....odata!Anii nu iarta pe nimeni,prioritatile tale in viata s-au schimbat si esti clar depasita la multe capitole de *** astea tinere care matura cu tine pe jos!Forta nu ai,nu ai avut niciodata in serva....serviciul 2 e tot catastrofal,nu iti adaptezi jocul in functie de adversara..nu vii niciodata la fileu......tzaka-paka la nesfarsit nu mai merge...Picioarele inca te duc,dar nu pentru mult timp....Accepta ca steaua ta a apus si e pe cale sa se stinga.... definitiv!

INCREDIBIL!

pittt
pittt  •  18 Ianuarie 2020, 18:08
Postat de Pierre Tzutzea pe 18 Ianuarie 2020, 12:22

cred ca cinva destept mi-a scos comentariul la un mod " democratic." am spus ca ma surprinde halep ca in loc sa vrea sa cistige pentru romania tara care a onorat-o ccare i-a facut "petreceri " pe stadioane doreste sa joace pentru antrenorul ei australian. este corect? pai petrica tzutzea spunea ca face puscarie pentru romania oricind . este onoare sa facca asta. si a facut ulti ani de temnita grea. ia mai ginditi-va redactie daca aveti sau nu aveti suflet de roman. nu ma refer la patriotism ci la bunul simt. si daca asa considerati voi ca faceti ceva bun pentru tara voastra stergeti acest comentariu ca sa inteleg si mai bine dece am plecat de 30 de ani din tara. nu mai mai mira nimic. si ca idee va spun ca nu va mai face nimic marele talent. este o dezamagire si ciupitoare de bani de locuri pe cind nu joaca. va iesi pe usa din dos a tenisului. atit.

Simona nu mai are cum sa plece pe usa din dos in tenis. A realizat suficient ca sa ramana in istoria tenisului mondial ca o mare personalitate.

560928364107122
Marcel Jeler  •  18 Ianuarie 2020, 13:28

Da .....sigur ! ????????

Vezi toate comentariile (15)
Comentează